SPORT24

Συντονιστείτε στον Sport24 Radio στους 103,3 και κερδίστε ένα τριήμερο στην Αρκαδία

Συντονιστείτε στον Sport24 Radio στους 103,3 και κερδίστε ένα τριήμερο στην Αρκαδία

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο (3 διανυκτερεύσεις με πρωινό) για 2 άτομα, στο πλήρως ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Paraskevas Hotel & Spa στον Τύρο Αρκαδίας

Θέλετε μια μικρή απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα; Ο Sport 24 Radio στους 103,3 δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό ακροατή να κερδίσει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο πλήρως ανακαινισμένο Ξενοδοχείο*** Paraskevas Hotel & Spa, από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα (26/04-29/04).

Η καθημερινή εκπομπή “Πνίξτε τον Φουνταριστό” με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διαμονή 3 διανυκτερεύσεων για δύο άτομα στο Paraskevas Hotel & Spa (δίκλινο δωμάτιο), προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού.

Συντονιστείτε στους 103,3 μέχρι την Παρασκευή 12/04, για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 12 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της ομώνυμης εκπομπής.

Λίγα λόγια για το Ξενοδοχείο Paraskevas Hotel & Spa

Το Paraskevas Hotel & Spa είναι από τα καλύτερα Παραθαλάσσια Ξενοδοχεία στην τοποθεσία Τυρός Πελοπόννησος. Τα Παραθαλάσσια Δωμάτια του είναι ένα μόλις βήμα από τα κρυστάλλινα νερά του Μυρτώου πελάγους, εκεί που σκάει το κύμα, στην πιο προνομιακή τοποθεσία.

Οικογενειακή επιχείρηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το 1974, το ξενοδοχείο «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ» έχει ως βασικό γνώμονα τη διατήρηση, έως και σήμερα, της «Τσακώνικης» παράδοσης καθώς και της φιλοξενίας των πελατών του, έχοντας δημιουργήσει ένα φιλικό, ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό για ξέγνοιαστες, ξεκούραστες και άνετες διακοπές.

Έτσι λοιπόν, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως τον Ιούνιο του 2018, προκειμένου να προσαρμοστεί στις σημερινές απαιτήσεις προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, παράλληλα με την παραδοσιακή φιλοξενία.

"Come as a guest, leave as a friend!"

Διαμονή με ανέσεις

Διατροφή-Διασκέδαση

Την Μεγάλη Παρασκευή γεύμα για 2 άτομα στο εστιατόριο Ακαπούλκο στην Παραλία Τυρού με νηστίσιμο ή μη μενού δίπλα στο κύμα της θάλασσας.

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, παραδοσιακό ή μη γεύμα 2 ατόμων στο εστιατόριο ΑΡΚΑΔΙΑ στο γραφικό λιμάνι του Τυρού.

Την Κυριακή του Πάσχα στο εστιατόριο ΦΛΟΙΣΒΟΣ πασχαλινό τραπέζι 2 ατόμων στη μέση της μοναδικής μας παραλίας μήκους 2 χιλιομέτρων.

Ποτά Κοκτέιλ στο café bar ΚΑΡΝΑΓΙΟ

Ποτά Κοκτέιλ στο café bar ΠΕΤΡΑ

Ποτά Κοκτέιλ στο café bar ΜΠΑΛΚΟΝΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ