SPORT24

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ξεσπά για τα επεισόδια: "Ικανοί να ρίξουν δακρυγόνα σε σκύλο που γαβγίζει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 και αρθρογράφος του Sport24.gr, Παντελής Διαμαντόπουλος, ξέσπασε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" για τα επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό και την στάση της αστυνομίας.

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 και αρθρογράφος του Sport24.gr, Παντελής Διαμαντόπουλος, ξέσπασε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" για τα επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό και την στάση της αστυνομίας. Ο τρόπος που αντιμετώπισε την κατάσταση και η αλόγιστη χρήση χημικών χωρίς να υπάρχει λόγος, βρέθηκε στο επίκεντρο της δριμείας κριτικής του για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, που διακόπηκε για 15 λεπτά εξαιτίας όσων γίνονταν στην εξέδρα.

"Ζούμε την απόλυτη κωμωδία. Ζούμε ημέρες ξεφτίλας όσον αφορά στην προσέγγιση του αθλήματος", ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, μιλώντας για το τι έγινε στην Πάτρα και συνέχισε πως είναι "ό,τι πιο αηδιαστικό αυτό το πράγμα. Εκτέθηκε η αστυνομία, έδειξε ανικανότητα".

Μάλιστα, έγινε ακόμα πιο σκληρός προς τις αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν για να σταματήσουν τον καυγά που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού, λέγοντας πως "έριχναν τον καρκίνο, έκαναν... λέι απ το δακρυγόνο".

Μάλιστα, τόνισε πως "δεν γίνεται να επηρεάζει τις βαθμολογίες ένα χαρτί, μια έκθεση της αστυνομίας" και πρότεινε μάλιστα "να βγάλει μια ανακοίνωση η αστυνομία και να πει 'είμαστε ανίκανοι'. Θα τους δω με συμπάθεια".

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο ραδιοφωνικό ξέσπασμά του για τα γεγονότα της Πάτρας, ανέφερε ακόμα ότι "δεν μπορούν να παίζουν με τη ζωή και τη καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών. Η αστυνομία δεν πρέπει να είναι στο γήπεδο. Έχει γίνει η αστυνομία παράγοντας του ποδοσφαίρου. Δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις. Διότι και η αστυνομία εκτελεί εντολές".

Επανέλαβε μάλιστα ότι η αστυνομία "πέταγε τον καρκίνο στα παιδάκια. Φοβάται την σκιά της" και αφού την χαρακτήρισε "Ηλία του 16ου", συνέχισε: "Ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες γυμνός πήγε. Αυτοί έχουν κράνος, έχουν ασπίδα, έχουν τον καρκίνο στην τσέπη".

Επιπλέον, είπε πως "έτσι όπως γίνεται, τιμωρούν όποιον γουστάρουν" και κατέληξε ότι οι αστυνομικοί "είναι ικανοί να πετάξουν δακρυγόνο σε σκύλο που γαβγίζει, σε τσιουάουα".

Ακούστε όσα είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ