SPORT24

Εμμανουηλίδης: "Μου είπε μπες μέσα και δώσε μας τον πολύτιμο βαθμό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Match Center» αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Match Center" μίλησε ο σκόρερ του Πανιωνίου στο ματς με τον Ολυμπιακό, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στα συναισθήματα του και στην εκτέλεση στη φάση του γκολ.

Για το πώς αισθάνεται για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο, αλλά πιο πολύ θα πω ότι είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα γιατί τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δείχνει ότι είναι μια ομάδα από μέταλλο και δεν το βάζει εύκολα κάτω και βγάζουμε αυτή την ωραία εικόνα».

Για την εκτέλεσή του στη φάση του γκολ:
«Με το που κάνω το τακουνάκι στον Τσικίμα έχω κοιτάξει την εστία και έχω δει ότι κατά περίεργο τρόπο ο Σα έχει χάσει την εστία του και έτσι έκανα ένα πλασέ στη μέση και την απέναντι γωνία. Ήταν σχετικά εύκολο τελείωμα».

Για το τι του είπε ο προπονητής πριν μπει στον αγώνα:
«Μου ανακοίνωσε τη θέση που θα παίξω και μου είπε μπες μέσα και δώσε μου τον πολύτιμο βαθμό και του τον έδωσα».

Για τη συνέχεια του Πανιωνίου:
«Πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος και μας δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση. Για να είμαστε ειλικρινείς οι περισσότεροι θεωρούσαν χαμένο το παιχνίδι. Βλέποντας το παιχνίδι δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο και περιμέναμε στο μισό γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να βγάλουμε αυτό που έχουμε βγάλει στα τελευταία τρία με τέσσερα παιχνίδια. Την εικόνα που δεν πέφτουμε εύκολα και παλεύουμε στο γήπεδο».

Για τον προσωπικό του στόχο:
«Στόχος μου είναι η δουλειά στις προπονήσεις σαν σωστός επαγγελματίας, να καθιερωθώ και να βοηθήσω εδώ την ομάδα που με έχει υποδεχθεί σαν οικογένεια. Από εκεί και πέρα κοιτάμε και το μέλλον προς τα έξω».

Για τη θέση που προτιμάει να παίζει:
«Κάθε ποδοσφαιριστής παίζει εκεί που τον βάζει ο προπονητής. Θα έλεγα ότι δεν παίζω μόνο δεξιά. Και αριστερά μπορώ να δημιουργήσω, αλλά και μπροστά».

"ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ"

Λίγη ώρα νωρίτερα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μιλώντας για το γκολ που σημείωσε και τον πανηγυρισμό του τόνισε πως πήγαινε στη μητέρα του που έχει χάσει από τη ζωή λέγοντας:

«Δεν περίμενα ότι θα έβγαινε η αντεπίθεση αυτή. Από κει και πέρα έκανα ότι μπορούσα. Ο πανηγυρισμός πήγαινε στην μητέρα μου που έχω χάσει και γι΄ αυτό ήταν και το φιλί. Είχα σκεφτεί την ντρίμπλα που ήθελα να κάνω και στη συνέχεια είδα τον Σα έξω και πλάσαρα σωστά».

Για το ότι προσπαθεί να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια:
«Η πρώτη δουλειά ενός παίκτη είναι βελτιώσει και τα δύο πόδια ώστε να γίνει απρόβλεπτος».

Για το αν αισθάνεται αδικημένος που έφυγε από τον Παναθηναϊκό:
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδικημένος, μιας και είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, που με πήγε πίσω. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να παίζω. Δεν είμαι προπονητής για να λέω ποιος θα παίζει και ποιος όχι».

Για το πως ένιωσε όταν σκόραρε:
«Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ σε γκολ και αυτό φάνηκε».

Για το τι θα έλεγε στην μητέρα του αν ήταν εκεί:
«Αν ήταν εδώ μητέρα μου σήμερα θα τις έδινα μια αγκαλιά και θα της έλεγα ότι την αγαπώ».

Ακούστε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στον Sport24 Radio:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ