BALD BROTHERS

EuroBasket Power Rankings, φαβορί για τρόπαιο και ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ

EuroBasket Power Rankings, φαβορί για τρόπαιο και ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα μετά από το Ελλάδα - Ισπανία, για να ξεχωρίσουν τις πιο δυνατές ομάδες στο δρόμο για το EuroBasket 2022, να συμφωνήσουν για το φαβορί της διοργάνωσης και να αναλύσουν το ΝΒΑ που παίζεται στο ΟΑΚΑ.

Σπύρος και Χάρης, Χάρης και Σπύρος, δεν κρατιούνται. Ο ενθουσιασμός για το βράδυ της Τρίτης 9 Αυγούστου είναι τεράστιος, ο κόσμος υποστηρίζει όσο ποτέ την Εθνική, ο Δημήτρης Ιτούδης κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενθουσιάζουν και το μομέντουμ είναι σπουδαίο εν όψει προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και EuroBasket 2022. Το 23ο επεισόδιο του Bald Brothers έχει τα δικά του power rankings, Καβαλιεράτος και Σταύρου συμφωνούν για την πιο δυνατή ομάδα και το φαβορί και αναλύουν το NBA που παίζεται αυτές τις ημέρες στο ΟΑΚΑ.

Άκουσε το 23o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ