BALD BROTHERS

Bald Brothers: Τα κολασμένα Game 5, οι καυτοί free agents και το αύριο των Μπακς

Bald Brothers: Τα κολασμένα Game 5, οι καυτοί free agents και το αύριο των Μπακς
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Οι Bald Brothers επιστρέφουν δυναμικά, εν όψει των μεγάλων πέμπτων αγώνων Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού στη EuroLeague. Με ειδήσεις, με περιπτώσεις ελεύθερων NBAers που ενθουσιάζουν και με την επόμενη ημέρα των Μιλγουόκι Μπακς.

Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός επιβίωσαν, όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και έστειλαν τις σειρές με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα σε πέμπτους αγώνες. Τι θα γίνει σε ΟΑΚΑ και Παλάου Μπλαουγκράνα; Ποιοι μπορούν να είναι οι επόμενοι "Κέντρικ Ναν" για τις ομάδες της EuroLeague;

Τι θα φέρει η επόμενη ημέρα των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από τον αποκλεισμό από τους Πέισερς και ποιον περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκινήσει το χτίσιμο εν όψει της σεζόν 2024/25; Όλα σε ένα καυτό και άκρως χορταστικό επεισόδιο Bald Brothers με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Χάρη Σταύρου.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο κανάλι του SPORT24 στο YouTube.

TAGS BALD BROTHERS EUROLEAGUE NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ