ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Στο ρινγκ φορέας του AIDS

Στο ρινγκ φορέας του AIDS
Τόμι Μόρισον

Ο Τόμι Μόρισον, πρωταγωνιστής του "Ρόκι 5" επιστρέφει στα ρινγκ για να αποδείξει ότι δεν είναι φορέας του AIDS

Το 1993 ο 38χρονος μποξέρ κέρδισε τον Τζορτζ Φόρμαν για να κατακτήσει τη ζώνη στην κατηγορία WBO και ο Ντον Κινγκ είχε βρει το νέο του πουλέν του. Τρία χρόνια αργότερα όμως, ο Μόρισον ανακοίνωσε ότι είναι φορέας του ΑIDS.
Τα αποτελέσματα του τεστ δεν ήταν σωστά, η ρετσινιά όμως έμεινε και ο Μόρισον αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τα ρινγκ για να "καθαρίσει" το όνομα του. Την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο του αγώνα, αφού όπως ανακοίνωσε επιστρέφει στο άθλημα που τον ανέδειξε στα 38 του χρόνια, για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε.

Μία λάθος διάγνωση κατέστρεψε μία ενδεχομένως μεγάλη καριέρα . "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαι καλύτερος μποξέρ από ότι ήμουν στο παρελθόν", ισχυρίστηκε ο Μόρισον.

Oι φανατικοί των ταινιών Ρόκι, θυμούνται τον Μόρισον, που πρωταγωνίστησε στο ανεκδιήγητο "Ρόκι 5" ως μαθητής του Ρόκι Μπαλμπόα που τον "προδίδει", για να φάει αργότερα το ξύλο της χρονιάς του από τον μέντορα του.

Ο κόσμος της πυγμαχίας αναμένεται να υποδεχθεί με σκεπτικισμό την επιστροφή του Μόρισον, τα ίδια έπαθε κι ο Μάτζικ Τζόνσον όταν θέλησε να επανενταχθεί στον κόσμο του NBA. Ο Μόρισον δεν θα γίνει ποτέ Μάτζικ, αλλά επίσης (όπως ισχυρίζεται) δεν είναι φορέας του AIDS όπως ο ένδοξος μπασκετμπολίστας.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ