ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο SPORT24: "Θα σταματήσω όταν μου το ζητήσει ο γιος μου"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photograpy
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photograpy TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε στο SPORT24 για τη νίκη του με νοκ άουτ κόντρα στον Μπάλα, την επιστροφή του στα ρινγκ και αποκάλυψε μέχρι πότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Η επιστροφή του στα ρινγκ μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας ήταν ονειρική καθώς έβγαλε νοκ άουτ τον Μπάλα και είδε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Μετς να τον αποθεώνει.

Ο “Bad Boy” της ελληνικής πυγμαχίας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, επέστρεψε στα 39 του χρόνια πιο έτοιμος και αποφασισμένος από ποτέ και μίλησε στο SPORT24 και στη Βάλια Πηλιανίδη για τον αγώνα που τον έκανε να αισθανθεί μοναδικά.

"Ήταν μοναδικό, αλήθεια αισθάνθηκα λες και επιστρέφω στο δεύτερό μου σπίτι. Έτσι ένιωσα εκεί έξω. Μου είχε λείψει πάρα πολύ όλο αυτό. Ένιωσα στο 100% την αγάπη του κόσμου και αυτό με γέμισε και εμένα. Είμαι περήφανος και ευγνώμων γιατί πραγματικά η αγάπη που λαμβάνω είναι η δύναμή μου.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται αστείο το ότι σε ηλικία 39 χρονών επιστρέφω πάλι στα ρινγκ αλλά γυρίζω στο σπίτι μου. Είναι το σπίτι μου. Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα θα το κάνω αλλά θα το ζήσω και όσο με στηρίζει αυτός ο κόσμος θα συνεχίσω”.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photograpy
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photograpy TOURETTE PHOTOGRAPHY

Άλλαξε αντιπάλους τρεις φορές, ωστόσο καμία σημασία δεν είχε για τον Νικολαίδη που έβγαζε σπίθες από τα μάτια και έκλεισε με ιδανικό τρόπο την βραδιά της επιστροφής του.

"Ήμουν πολύ προπονημένος και δεν με ένοιαζε ποιον θα έχω απέναντί μου. Ήταν ο τρίτος αντίπαλος που μου άλλαξαν αλλά δεν με ένοιαζε γιατί είχα κάνει πολύ καλή προπόνηση. Όποιον και να μου έφερναν ήμουν προπονημένος και φάνηκε και στους γύρους. Είναι πάντα τέλειο συναίσθημα να βγάζεις κάποιον νοκ άουτ".

Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση και το αν σκέφτεται να αποσυρθεί από τα ρινγκ; Η απάντησή του ξεκάθαρη και αφοπλιστική.

"Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, σε όποιες προτάσεις μου γίνουν. Θα σταματήσω όταν μου το ζητήσει ο γιος μου. Τώρα θέλει να συνεχίσω να παίζω, θέλει κι άλλο. Η νίκη είναι ξεκάθαρα αφιερωμένη στους δύο γιους μου που είναι καθημερινά πηγή έμπνευσης για μένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ