ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο SPORT24: "Είμαι ανοιχτός στις προσκλήσεις, μάχομαι γι' αυτούς που αγαπώ"

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης νίκησε τον αντίπαλό του Νικολάι Γκένοφ στο Scorpion και μετά από το παιχνίδι μίλησε στο SPORT24 τόσο για τον αγώνα όσο και για τα σχέδιά του στο μέλλον.

Σ' ένα κατάμεστο Κλειστό στην Νίκαια ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αγωνίστηκε ξανά στη διοργάνωση Scorpion σε πυγμαχικό αγώνα κόντρα στον Βούλγαρο αθλητή, Νικολάι Γκένοφ. Ο τελευταίος έχει αρκετούς αγώνες στο ενεργητικό του, ήρθε για να βάλει δύσκολα στον Bad Boy, αλλά δεν του βγήκε.

Ο Νικολαΐδης με εκατοντάδες φαν στο πλευρό του μπήκε στο ματς "διαβάζοντας" τον αντίπαλο και στη συνέχεια άνοιξε το παιχνίδι του. Ο Γκένοφ αποδείχθηκε εξαιρετικά σκληρός, καθώς δέχθηκε αρκετά δυνατά κροσέ όμως δεν έπεισε συνεχίζοντας να πυγμαχεί με τον φορμαρισμένο Bad Boy.

Μετά από τη νίκη του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε στο SPORT24 αναφέροντας: "Είμαι ικανοποιημένος, έπαιξα καλά κι έβγαλα το 60% των δυνατοτήτων μου κάτι που έψαχνα καιρό. Μένει άλλο ένα 40% για τους επόμενους αγώνες. Άλλωστε ρώτησα τον γιο μου να σταματήσω, θέλει να συνεχίσω να παίζω και θα το κάνω, διότι πυγμαχώ για τα παιδιά μου".

Στη συνέχεια ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον κόσμο που τον ακολουθεί πιστά όλα τα χρόνια που αγωνίζεται: "Δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο κόσμος ήταν ξανά εκεί για να στηρίξει την προσπάθεια, τόσο τη δική μου όσο και των υπόλοιπων. Η κάρτα γενικά ήταν καλή και οι αθλητές απέδωσαν ωραίους αγώνες. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει. Η αγάπη που δέχομαι είναι από τα βασικά κίνητρα για να συνεχίσω να είμαι πάνω στο ρινγκ".

Σχετικά με το αγωνιστικό του μέλλον κι αν έχουν γίνει συζητήσεις για το επόμενο παιχνίδι, ο Bad Boy απάντησε: "Είμαι πάντα ανοιχτός στις προκλήσεις. Όπως όλα τα χρόνια έτσι και τώρα είμαι εδώ για να ακούσω και ν' αγωνιστώ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ