FIGHTSPORTS

Mike Tyson: "Δεν θα μπορούσα να κερδίσω ποτέ τον Ali"

Mike Tyson, whose one-man stage show is chronicled by director Spike Lee in "Mike Tyson: Undisputed Truth," answers a question during HBO's Summer 2013 TCA panel at the Beverly Hilton Hotel on Thursday, July 25, 2013 in Beverly Hills, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Mike Tyson, whose one-man stage show is chronicled by director Spike Lee in "Mike Tyson: Undisputed Truth," answers a question during HBO's Summer 2013 TCA panel at the Beverly Hilton Hotel on Thursday, July 25, 2013 in Beverly Hills, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) PHOTO BY CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Στο αιώνιο ερώτημα για το ποιος θα κέρδιζε την αναμέτρηση Tyson vs Ali απαντάει ο πρώτος, διαψεύδοντας την πρόβλεψη των περισσότερων.

Στο αιώνιο ερώτημα για το ποιος θα κέρδιζε την αναμέτρηση Tyson vs Ali απαντάει ο πρώτος, διαψεύδοντας την πρόβλεψη των περισσότερων. Ο Mike Tyson δεν πιστεύει πως αν αγωνιζόταν την ίδια περίοδο στην βαριά κατηγορία θα μπορούσε να κερδίσει τον αείμνηστο πυγμάχο.

"Δεν θα μπορούσα να κερδίσω την αληθινή μάχη. Ο Ali ήταν ο κορυφαίος πυγμάχος που υπήρξε ποτέ", τονίζει ο Tyson δείχνοντας τον σεβασμό του στον τεράστιο μαχητή.

Να θυμίσουμε πως ο Tyson και ο Ali διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις. Ο Ali θεωρούσε πως ο Tyson θα τον νικούσε λόγω της υπεράνθρωπης δύναμης του. Μάλιστα στο ματς με τον Holmes όπου ήταν καλεσμένος ο Ali, ζήτησε από τον Tyson να πάρει εκδίκηση για εκείνον.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ