FIGHTSPORTS

Joshua vs Fury: Μάιο του 2021 η αναμέτρηση

World Heavyweight boxing champion Britain's Anthony Joshua celebrates after beating challenger Bulgaria's Kubrat Pulev to win their Heavyweight title fight at Wembley Arena in London Saturday, Dec. 12, 2020. (Andrew Couldridge/Pool via AP)
World Heavyweight boxing champion Britain's Anthony Joshua celebrates after beating challenger Bulgaria's Kubrat Pulev to win their Heavyweight title fight at Wembley Arena in London Saturday, Dec. 12, 2020. (Andrew Couldridge/Pool via AP) AP

Σύντομα φαίνεται πως θα δούμε την αναμέτρηση του Tyson Fury με τον Anthony Joshua καθώς οι ατζέντηδες των δύο αθλητών έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι.

Σύντομα φαίνεται πως θα δούμε την αναμέτρηση του Tyson Fury με τον Anthony Joshua καθώς οι ατζέντηδες των δύο αθλητών έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι. Τόσο ο Eddie Hearn όσο και το Bob Arum πιστεύουν πως η αναμέτρηση θα γίνει την άνοιξη του νέου έτους.

Πάντως για να προχωρήσει το ματσάρισμα θα πρέπει να δώσει τη έγκριση της η WBO. O πρόεδρος της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, Paco Valcarcel, προτιμά να δει τον Joshua να αντιμετωπίζει τον Oleksandr Usyk. Πρόκειται για εξίσου σημαντικό ματς και υποχρεωτικό για την υπεράσπιση ζώνης.

Ο Hearn δεν επιθυμεί τον Usyk για αντίπαλο του Joshua, ωστόσο ο Βρετανός είναι αναγκασμένος να υπερασπιστεί την ζώνη του. Θέλει πρώτα να κάνει το μεγάλο παιχνίδι με τον Fury και το 2022 να παίξει με τον Ουκρανό.

Στο μεταξύ ο Usyk θα πρέπει να βρει αγώνες μέχρι τότε και να τους κερδίζει, διότι μία ήττα θα του στερήσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλο. Ο Ηearn πάντως πρόσφατα ισχυρίστηκε πως η μάχη Fury vs Joshua πάει για τον Μάϊο.

H καλή συνεργασία που έχει με τον εκπρόσωπο του Fury, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ