ΠΟΛΟ

Υπέγραψε ο Ζάχος - Τα τυπικά για Γιώργο

Υπέγραψε ο Ζάχος - Τα τυπικά για Γιώργο
Αφρουδάκης INTIME SPORTS

Μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Ζάχος Αφρουδάκης, ενώ στους "πράσινους" θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο και ο αδερφός του Γιώργος ως... δώρο Πατέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τα έχει βρει σε όλα με τον πολύπειρο φουνταριστό, που θα ακολουθήσει τον αδερφό του στο "τριφύλλι". Η διοίκηση του ερασιτέχνη υπέγραψε και με τον Καραμπέτσο που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Για να τα πάρουμε όμως με τη σειρά, ο Ζάχος Αφρουδάκης θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό για τον επόμενο χρόνο. Αυτός θα είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα περιφερειακού.

Την περασμένη περίοδο είχε μία επιτυχημένη χρονιά με το Παλαιό Φάηρο, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στη Βουλιαγμένη της οποίας υπήρξε αρχηγός.

Όσον αφορά στον Φίλιππο Καραμπέτσο θα επιστρέψει ως βασικός τερματοφύλακας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ρέππα που υπερασπίστηκε πέρυσι την εστία του Παναθηναϊκού.

Τέλος, το μεγάλο "μπαμ" που ακούει στο όνομα Γιώργος Αφρουδάκης, θα πραγματοποιηθεί επίσημα τις επόμενες μέρες. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νικόλα Πατέρα και θα αποτελέσει το "δώρο" του προέδρου της ΠΑΕ στον ερασιτέχνη.

Απομένει το τυπικό μέρος, δηλαδή να υπογράψει ο πρώην παίκτης της Βουλιαγμένης, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ