ΠΟΛΟ

Xίος

Xίος
Χίος

Το "νησί της μαστίχας" φοράει και πάλι τα καλά του

Η ομάδα κλυδωνίστηκε από την ποινή για χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Μιχάλη Τέττερη, όμως ο Έλληνας φουνταριστός θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντράγκαν Άντριτς σε λίγο καιρό.

Ο ένας εκ των δύο ξένων προπονητών στην Α1 επέλεξε δύο έμπειρους παίκτες τον Γιώργο Κανδίογλου και τον Γκερμπέν Σιλβίς, αλλά και τον μαχητικό Γιώργο Μάλλη.

Αρκετός κόσμος έφυγε από το "νησί της μαστίχας", όμως η δύναμη παρέμεινε. Οι αδερφοί Φουντούλη και ο Ελμισιάν παρέμειναν στο οπλοστάσιο του Άντριτς.

Ωστόσο η Χίος δεν μπορεί να μπει "σφήνα" σε Εθνικό-Ολυμπιακό και πριν ξεκινήσει η δράση, ο Πανιώνιος έχει στα χαρτιά το προβάδισμα για την τρίτη θέση

Ηρθαν: Γ. Κανδιόγλου (ΠΑΟΚ), Σιλβίς (Βουλιαγμένη), Μάλλης (Παναθηναϊκός)

Εφυγαν: Κρστόβιτς (Σερβία), Φρυδάς (ΝΟΒΑ), Κοράκης (ΠΑΟΚ), Καμπάδαης (ΝΟΒΑ), Βαφειάδης (Π. Φάληρο)

Ρόστερ
Τερματοφύλακες: Αντώνης Μισετζής (30), Γιώργος Στακιάς (21), Γιάννης Ριμικής (18), Παντελής Κολάκης (15).

Αμυντικοί: Κώστας Παππάς (29). Περιφερειακοί: Βασίλης Μπόρος (29), Αρτίν Ελμισιάν (24), Γιάννης Φουντούλης (18), Γιώργος Μαυρέλος (21), Γιώργος Φουντούλης (21), Δημήτρης Μάγνης (20), Γιώργος Κανδιόγλου (22), Γιώργος Βασιλάκης (18), Μιχάλης Γκιάλης (15).

Φουνταριστοί: Μιχάλης Τέττερης (30), Νίκος Ντούλος (25), Στέλιος Μιμίδης (17), Γκέρμπεν Σιλβίς, Ολλανδία (30), Γιώργος Μάλλης (23)

Προπονητής: Ντράγκαν Αντριτς (προπονητής)

Στόχος: Η Ευρωλίγκα δηλ. η τρίτη θέση στην Α1 που χάθηκε πέρυσι




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ