ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Ψυχραιμία και πειθαρχία για την πρόκριση"

Βλάχος: "Ψυχραιμία και πειθαρχία για την πρόκριση"

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στην Βουδαπέστη, Παύλο Σαχτούρη, για το Final6 του Len Trophy.

"Είναι μία ομάδα που παίζει μέσα στην έδρα της. Είναι πολύ καλή ομάδα, με Ούγγρους παίκτες, αλλά και Σέρβους. Επιθετικά είναι πολύ δυνατή", είπε αρχικά στον Sport24 Radio 103,3 και συνέχισε:

"Επιθετικά είναι πολύ δυνατή. Εμείς αμυντικά είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες και θέλουμε να στηριχθούμε σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι όλοι οι ημιτελικοί κρίνονται σε λεπτομέρειες, στο πόσο ψύχραιμος μπορείς να παραμείνεις και στο πόσο πειθαρχημένος μπορείς να είσαι στο παιχνίδι σου. Όλα είναι ανοιχτά. Θέλει συγκέντρωση, υπομονή και πίστη σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε".

Για τον κόσμο που θα βρεθεί δίπλα στον Ολυμπιακό: "Ότι θα έρθει πολύς κόσμος εδώ και θα δώσει μία μεγάλη μάχη, μας κάνει και εμάς να αγωνιστούμε σαν μαχητές, για να καταφέρουμε να το ανταποδώσουμε. Και ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει και νομίζω ότι όλοι θα γίνουν όπως πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ