ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλάχος: "Ο Ολυμπιακός ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά μου"

Βλάχος: "Ο Ολυμπιακός ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά μου"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δέκατο διαδοχικό πρωτάθλημά του και ο Θοδωρής Βλάχος ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων, στο τελευταίο του παιχνίδι αφού από του χρόνου θα είναι μόνο στο πάγκο της Εθνικής, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Άλλο ένα πρωτάθλημα, άλλος ένας τίτλος για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη μέρα, γιατί αποχωρώ από την ομάδα της καρδιάς μου. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω αργότερα. Έχω ζήσει τόσα πολλά που θα τα κουβαλάω για πάντα και κυρίως η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου και των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο για μένα.

Είναι τεράστια πρόκληση για μένα η Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντα ήταν και πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Πραγματικά, δεν έχω λόγια….

Πιστεύω αξίζαμε το πρωτάθλημα. Σήμερα έγινε ένα θρίλερ. Περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό. Ήθελα να το κατακτήσουμε σήμερα, στην έδρα μας. Έχω έρθει από το 1987 και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτά που μας δένουν οι δεσμοί φιλίας"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ