ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βλάχος: "Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά η ομάδα θα βρει τον δρόμο της"

2024 European Water Polo Championship-
Greece-Montenegro
Ο Θοδωρής Βλάχος ISTVAN DERENCSENYI/LEN

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς με το Μαυροβούνιο ότι η Εθνική πήρε τη θέση που της άξιζε, ωστόσο στα δύο τελευταία ματς είχε μια καλή εικόνα, την οποία μπορεί να κρατήσει για τη συνέχεια.

Η Ελλάδα κατέλαβε την πέμπτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο ανδρών της Κροατίας, καθώς νίκησε το Μαυροβούνιο 15-10. Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι η Εθνική πήρε αυτό που άξιζε, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στην ΕΡΤ: Για το αν η Εθνική κατέλαβε τι αξίζει: "Δεν είναι τι θέλεις αλλά τι αξίζεις. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση γιατί στα κρίσιμα παρουσιάσαμε μια άλλη ομάδα.

Στα τελευταία ματς όμως παίξαμε καλύτερα, δε χάσαμε τα χαρακτηριστικά μας και τις επόμενες μέρες στην επόμενη διοργάνωση μπορούμε να ξεκινήσουμε από το σημείο που σταματήσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά, να βάλουμε κάτω το "εγώ" μας από την ομάδα. Να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της".

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν πήγε πιο ψηλά: "Είχαμε ανεπτυγμένο το "εγώ" μας όταν ήρθαμε. Ίσως από την επιτυχία τα παιδιά από τις ομάδες τους όταν ήρθανε, εκεί είναι πρωταγωνιστές. Δεν προλάβαμε να τα βάλουμε όλα κάτω από την ομπρέλα της ομάδας.

Παρουσίασαμε παιχνίδια και διαστήματα ομάδας που βρέθηκε μετά από δύο χρόνια. Δουλέψαμε αρκετά με VIDEO και ομιλία, κυρίως από τις ήττες. Από τα μη επιθυμητά αποτελέσματα μαθαίνουμε, οπότε μόνο να κερδίσουμε από αυτή τη διαδικασία".

Για το αν θα κατακτήσει η ομάδα ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο: "Αν το αξίζουμε αυτή την κάποια στιγμή θα έρθει. Αλλά πρέπει να το αξίζουμε, να δαγκώνουμε λαιμούς και σίδερα για να πάρουμε ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ