ΠΟΛΟ

Το συγκινητικό μήνυμα της Νικόλ Ελευθεριάδου: "Ο φόβος της αποτυχίας μου στερούσε το δικαίωμα να ονειρεύομαι"

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου
Η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ANIKO KOVACS/LEN

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, με ποστάρισμά στο Instagram, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της εθνικής ομάδας και συνόψισε σε ένα συγκινητικό μήνυμα τις θυσίες και τους κόπους που απαιτούσε η προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου σύνταξε ένα υπέροχο μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο ανέδειξε τους κόπους και τις θυσίες που απαιτούσε η προσπάθεια για την ύψιστη τιμή της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα.

Η αθλήτρια που συνέδεσε το όνομά της με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού πόλο, ευχαρίστησε όλους όσους βρισκόντουσαν στο πλευρό της εθνικής και τόνισε ότι "ξημέρωσε η μέρα που οι κόποι χρόνων επιτέλους ανταμείβονται" αναφερόμενη στην μεγάλη πρόκριση της εθνικής ομάδας στο τουρνουά του Παρισιού.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Νικόλ Ελευθεριάδου:

"Όλα εκείνα τα πρωινά που οδηγούσες ενώ ήταν ακόμα σκοτάδι, όλες εκείνες τις νύχτες που οι πόνοι στο σώμα σου είχαν κάνει κάνει τον ύπνο δύσκολο, όλες εκείνες τις φορές που ένιωθες εξαντλημένη, που δεν ήθελες να πιέσεις τον εαυτό σου αλλά το έκανες πάση θυσία.

Πολλές φορές αναρωτιόμουν αν όλη αυτή η προσπάθεια η επιμονή και η υπομονή θα σταθούν στο πλευρό μου την κρίσιμη στιγμή. Χρόνο με το χρόνο, ο φόβος της αποτυχίας ένιωθα ότι μου στερούσε το δικαίωμα να ονειρεύομαι. Και ήταν άδικο. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να ονειρεύεσαι, γιατί αν δεν ονειρεύεσαι, δεν ζεις! Από εκεί πηγάζει η εσωτερική μας δύναμη!

Ξημέρωσε, λοιπόν, η μέρα που οι κόποι χρόνων επιτέλους ανταμείβονται, γελάμε σε μέρη που έχουμε κλάψει, αγκαλιαζόμαστε σφιχτά και μπορούμε πλέον να πούμε ότι τα καταφέραμε!

Όλοι μαζί! Σας ευχαριστώ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ