ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπαναστασίου: "Θα αφήσουμε και την ψυχή μας στην πισίνα για το χρυσό"

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου
Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου SPORTSFEED.GR

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τον τελικό της Εθνικής ομαδας πόλο των ανδρών απέναντι στη Σερβία και ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι το χρυσό μετάλλιο.

Το πρωί της Κυριακής (08/08, 10.30) η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι δίχως αμφιβολία ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα φύγει από το Τόκιο με ένα μετάλλιο. Για τον 21χρονο αυτό δεν είναι αρκετό και όπως είπε μιλώντας στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το χρυσό.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Αρχικά, μιλώντας για την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είπε: "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω ειδικά πριν τους Ολυμπιακούς. Πλέον θέλω κάτι παραπάνω το χρυσό μετάλλιο".

Για την αρνητική προϊστορία στους αγώνες με τη Σερβία: "Η προϊστορία δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν τελικό. Το δείξαμε και με τους Ούγγρους. Δεν τους είχαμε κερδίσει ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τους νικήσαμε δύο φορές. Σίγουρα η Σερβία είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών. Είναι ένας τελικός και μόνος στόχος μας είναι η νίκη.

Για την προεργασία που έχει κάνει η γαλανόλευκη για το ματς: "Φυσικά έχουμε κάνει προεργασία. Ξέρουμε τον αντίπαλο αφού έχουμε παίξει αρκετές φορές. Έχουμε χρόνο μέχρι αύριο το μεσημέρι να σκεφτούμε και να δούμε κάποια πράγματα παραπάνω για αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε προπόνηση τώρα. Το απόγευμα την προεργασία που προανέφερα, να φάμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όλοι ψυχολογικά και σωματικά για τον αγώνα.

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του και τους στόχους του στον τελικό: "Όταν φτάνεις στον τελικό Ολυμπιακών Αγώνων μόνο καλή μπορεί να είναι η ψυχολογία σου και ειδικά όταν δεν έχεις αντιμετωπίσει κάποια ήττα. Δεν κοιτάμε κάτι άλλο πέρα από το χρυσό μετάλλιο, αυτός είναι ο στόχος μας. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να αφήσουμε και την ψυχή μας μέσα στην πισίνα για να τον πετύχουμε.

Είναι μεγάλος ενθουσιασμός. Γενικά είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι με το να συνοδεύεται από ένα μετάλλιο είναι σίγουρο ότι θα μου μείνει αξέχαστη και προσπαθώ να απολαύσω κάθε στιγμή στο μέγιστο"

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ