ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - ο συγκινημένος Άγγελος Βλαχόπουλος: "Είμαστε Έλληνες και πάνω απ' όλα σκεφτόμαστε την πατρίδα μας"

Το SPORT24 στο Τόκιο - ο συγκινημένος Άγγελος Βλαχόπουλος: "Είμαστε Έλληνες και πάνω απ' όλα σκεφτόμαστε την πατρίδα μας"

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και τα ανάμεικτα συναισθήματα ήταν έκδηλα στις δηλώσεις του.

Η Εθνική πόλο των ανδρών δεν είχε πετύχει ποτέ άλλοτε κάτι τόσο σπουδαίο όσο η πρόκριση στον τελικό ενός ολυμπιακού τουρνουά. Βέβαια το 9-6 επί της Ουγγαρίας, το πρωί της Τετάρτης, και η εξασφάλιση ενός μεταλλίου ήρθε σε μια χρονική περίοδο που η Ελλάδα φλέγεται. Όχι από τον ενθουσιασμό για όσα μεγαλειώδη έχουν καταφέρει οι διεθνείς στο Τόκιο αλλά τις καταστροφικές πυρκαγιές ανά την επικράτεια. Οι διεθνείς θα ήταν παράλογο να μην είναι επηρεασμένοι απ' όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος ήταν η φωνή τους, μιλώντας αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη επί των Μαγυάρων.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Αρχικά ο διεθνής πολίστας ανέφερε: "Η αλήθεια είναι ότι με όλα όσα γίνονται δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε Έλληνες, πάνω απ' όλα σκεφτόμαστε την πατρίδα μας, όλα αυτά που γίνονται".

Ακολούθως σημείωσε: "Ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες μας που κάνουν ό,τι μπορούν για να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα. Ελπίζουμε να τους δώσαμε λίγη δύναμη και μακάρι να κάνουμε άλλη μια νίκη για να τους δώσουμε λίγη χαρά σε όλον αυτόν τον πόνο που έχει προκληθεί. Ερχόμενοι εδώ, όλα τα παιδιά, συζητάμε όλη την ώρα γι' αυτό, προσπαθούμε να μαθαίνουμε νέα, να δούμε τι γίνεται. Λίγο πριν βγω για ζέσταμα είδα ότι δύο συμπατριώτες μας πήγαν στο νοσοκομείο γιατί κάηκαν".

Κατέληξε δε λέγοντας πως "όσο χαρούμενος και να 'σαι μ' ένα παιχνίδι, μ' έναν ημιτελικό, με μια νίκη, μ' ένα μετάλλιο άλλο τόσο στεναχωρημένος πρέπει να είσαι για όλα αυτά που γίνονται πίσω".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ