ΠΟΛΟ

Το Σάββατο η έκτη αγωνιστική της Α1 ανδρών

Το Σάββατο η έκτη αγωνιστική της Α1 ανδρών
Θωμάκος

Το φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο, Πανιώνιο, υποδέχεται το Σάββατο η Βουλιαγμένη

Οι δύο ομάδες έχουν από 8 βαθμούς (έχουν χάσει αμφότερες από τον Ολυμπιακό) και η νικήτρια θα μείνει μόνη τρίτη στη βαθμολογία, ενώ ο Πανιώνιος, έχει την ευκαιρία, να πάρει μία μίνι-"εκδίκηση", για τον περυσινό του αποκλεισμό από την τετράδα.
Ο ΝΟΒ, έχει ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο στο κολυμβητήριο του Λαιμού και θα πρέπει να το κάνει για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον βασικό του φουνταριστό, Γιώργο Χατζηδάκη, που δεν αναμένεται να αγωνιστεί, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά στην ομάδα του Λούδη, όπως συμβαίνει από το ξεκίνημα της περιόδου, έτσι και τώρα, δεν θα έχει στη διάθεσή της τον βασικό της τερματοφύλακα, Γιώργο Ρέππα, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ντέρμπι στην επαρχία
Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζουν τα δύο από τα τρία παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στην επαρχία. Ο ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και πρέπει να νικήσει για να ξεφύγει από την δέκατη θέση της βαθμολογίας, με τους "πράσινους" να "ανεβαίνουν" στη συμπρωτεύουσα, χωρίς τον Μπιτσάκο, που έχει ακόμα πρόβλημα στο πόδι.

Στη Χίο, η ταλαιπωρημένη από τα διοικητικά προβλήματα νησιώτικη ομάδα, υποδέχεται το Παλαιό Φάληρο, σε ένα ματς που αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, αφού οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχοι, ενώ οι "Φαληριώτες" έχουν δείξει φέτος πολύ καλό πρόσωπο.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν αναμένεται να παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Εθνικός έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση της Πάτρας με τη ΝΕΠ, η Γλυφάδα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα εναντίον της ουραγού, Κέρκυρας και ο Ολυμπιακός πάει για το "6 στα 6" στο Πρωτάθλημα, απέναντι στα Χανιά.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:Κολυμβητήριο Γλυφάδας (16.00): Γλυφάδα-Κέρκυρα (Αργυρός, Σπανούδης) "Παπαστράτειο" κολυμβητήριο (17.00): Ολυμπιακός-Χανιά (Δαμιανάκης, Κατσαρός) Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" (17.30): ΝΕ Πατρών-Εθνικός (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής) "Ιωνικό" κολυμβητήριο (17.30): Χίος-Παλ.Φάληρο (Μοίραλης, Σταυρίδης) "Ποσειδώνιο" κολυμβητήριο (18.00): ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Σταυρόπουλος, Κουρέτας) Κολυμβητήριο Λαιμού (19.00): Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (Βασιλείου, Μπιράκης)

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):
1. Ολυμπιακός 10 (70-24)
2. Πανιώνιος 8 (60-39)
3. Εθνικός 8 (41-25) - με έναν αγώνα λιγότερο
4. Βουλιαγμένη 8 (41-39)
5. Γλυφάδα 5 (31-51)
6. Παλαιό Φάληρο 4 (37-36) - με έναν αγώνα λιγότερο
7. ΠΑΟΚ 4 (36-43)
8. Παναθηναϊκός 4 (37-45)
9. ΝΕΠ 3 (34-50)
10. Χίος 2 (21-27)
11. Χανιά 2 (32-37)
12. Κέρκυρα 0 (34-66)

























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ