ΠΟΛΟ

Το blog του Γιώργου Αφρουδάκη

Το blog του Γιώργου Αφρουδάκη
Αφρουδακης Γιώργος

Το δικό του blog στο διαδίκτυο, απέκτησε ο νικητής του "επάθλου Forthnet" της περιόδου, 2006-07, Γιώργος Αφρουδάκης

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά, που ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, κατέκτησε την πρώτη θέση στον συγκεκριμένο θεσμό και πλέον από την επίσημη ιστοσελίδα του, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται και τον blog του αθλητή, να διαβάζουν τα κείμενά του, να τα σχολιάζουν και να θέτουν ερωτήματα και θέματα προς συζήτηση.
Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και προσφέρει στον αθλητή που θα αναδειχθεί στο τέλος του πρωταθλήματος ως ο Καλύτερος Παίκτης της χρονιάς, την προσωπική του ιστοσελίδα, που αναπτύσσεται από την ομάδα interactive marketing της Forthnet.

Στην περίπτωση του Γιώργου Αφρουδάκη, που ανακηρύσσεται νικητής του Επάθλου Forthnet στο πόλο για 2η συνεχή χρονιά και ήδη διαθέτει την προσωπική του ιστοσελίδα, η Forthnet δημιούργησε το blog του, προσφέροντάς του ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας με τους οπαδούς και φίλους του πόλο.

Ο φουνταριστός Γιώργος Αφρουδάκης ανακηρύχθηκε νικητής του Επάθλου Forthnet μέσω ψηφοφορίας. Ο παίκτης του Ολυμπιακού συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από τους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, οι οποίοι -σύμφωνα με την προκαθορισμένη διαδικασία- δήλωναν στο τέλος κάθε αθλητικής αναμέτρησης και για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του αγώνα.

Στόχος της Forthnet με το θεσμό του Επάθλου, που έχει καθιερωθεί εδώ και κάποια χρόνια τόσο για το άθλημα του πόλο όσο και για το άθλημα του βόλεϊ, είναι να φέρει με όχημα το διαδίκτυο, πιο κοντά τους αθλητές και τους φιλάθλους και να τους αποδείξει έμπρακτα τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει η ευρυζωνικότητα και στο χώρο του αθλητισμού.

Σημειώνεται ότι το Έπαθλο Forthnet, εντάσσεται σε μια ευρύτερη γκάμα ενεργειών που υλοποιεί η εταιρία στην προσπάθειά της να συμβάλλει στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και στην προώθηση του αθλητισμού.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ