ΠΟΛΟ

Την Τετάρτη το Σαβόνα-Πανιώνιος

Την Τετάρτη το Σαβόνα-Πανιώνιος
Λούδης

Τη Σαβόνα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, ο Πανιώνιος, στην Ιταλία, στο πλαίσιο των "16" του LEN Trophy

Παρά το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα είναι πολύ ισχυρή και η κλήρωση δεν χαμογέλασε στους "κυανέρυθρους", υπάρχουν πιθανότητες για την πρόκριση και αρχής γενομένης από τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 21:30 της Τετάρτης, οι παίκτες του Λούδη θα παλέψουν για να μην επιτρέψουν στη Σαβόνα, να πάρει μεγάλη διαφορά που δεν θα είναι αναστρέψιμη στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.
Για ακόμα μία φορά, ο Γιώργος Ρέππας, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς, ενώ και ο Ανδρέας Μίραλης, παρότι συνεχίζει να ανήκει στον Πανιώνιο, προς το παρόν δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή της ομάδας, αποτελείται από τους: Φλέγκα, Τζωρτζάτο, Αναστασιάδη, Κουτσιαλή, Παπαδόγκωνα, Θωμάκο, Τζαμαντάκη, Λιοτσάκη, Τίντσιτς, Μουρίκη, Γκέργκελι, Μπεριστιάνο και Μπουρνάζο.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Λούδης, είπε: " Είμαστε έτοιμοι και πάμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι και παίζουμε πάντα για τη νίκη, ενώ αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, νίκη ή ισοπαλία, θα επιδιώξουμε να χάσουμε με το μικρότερο δυνατό σκορ, ώστε να είναι ανατρέψιμο στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης. Το μοναδικό πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι λόγω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, δεν ασχοληθήκαμε πολύ τις τελευταίες μέρες με την αντίπαλό μας".

"Βέβαια έχουμε βίντεο από αγώνες στα χέρια μας, τα οποία και θα παρακολουθήσουμε και θα επικεντρωθούμε στην τακτική, πως θα περιορίσουμε τη δραστηριότητα των δυνατών της όπλων, που είναι 4 παίκτες. Η Σαβόνα στηρίζεται στον τερματοφύλακά της, που είναι πολύ καλός και στη δυνατή της περιφέρεια. Εμείς θα πρέπει να στηριχτούμε στην καλή μας άμυνα, τόσο στα ίσα, όσο και στον παίκτη λιγότερο, που μέχρι στιγμής φέτος εξελίσσεται στο μεγάλο μας πλεονέκτημα

", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο νεαρός κόουτς.

Η ιστορική Σαβόνα
Η αντίπαλος του Πανιωνίου, είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της ιταλικής υδατοσφαίρισης και έχει τρία πρωταθλήματα (1991, 1992, 2005), τρία κύπελλα (1990, 1991, 1993) και ένα LEN Trophy (2005).

Πέρυσι κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα (αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέι-οφ από την Ποζίλιπο Νάπολι με 2-0 νίκες) και φέτος έχει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Προ Ρέκο και την Μπρέσα.

Στην πρώτη προκριματική φάση του LEN Trophy τερμάτισε πρώτη στον Α' όμιλο, ενώ στη δεύτερη, προκρίθηκε ως δεύτερη του Δ' ομίλου, αφού γνώρισε την ήττα από την ουγγρική Μπρέντον Εγκερ. Προπονητής της είναι ο 57χρονος Κλαούντιο Μιστράντζελο, ενώ φέτος απέκτησε τον διεθνή Ισπανό, Φελίπε Περόνε.

Το Σάββατο τα υπόλοιπα ματς
Οι υπόλοιποι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" του LEN Trophy θα διεξαχθούν το Σάββατο, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 8 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τετάρτη (21/11)
Σαβόνα (Ιταλία)-Πανιώνιος

Σάββατο (24/11)
Τεράσα (Ισπανία)-Σαμπαντέλ (Ισπανία)
Μπρέντον Εγκερ (Ουγγαρία)-Λεονάρντο Οραντέα (Ρουμανία)
Ζέγκεντ (Ουγγαρία)-Κατάνια (Ιταλία)
Σίμπενικ (Κροατία)-Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία)
Μόρναρ Σπλιτ (Κροατία))-Στουρμ Τσέχοφ (Ρωσία)
Μπουντβάνσκα Ριβιέρα (Μαυροβούνιο)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ