ΠΟΛΟ

Την Πέμπτη στη Βαρκελώνη ο ΝΟΒ

Την Πέμπτη αναχωρεί για τη Βαρκελώνη, ο ΝΟΒ, που θα συμμετάσχει στον πέμπτο προκριματικό όμιλο του LEN Trophy

Ο ΝΟΒ πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, τις τελευταίες τρεις μέρες και το βράδυ της Τετάρτης, θα δώσει επίσημο φιλικό με τη γαλλική ομάδα.
Οι αγώνες της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ξεκινούν την Παρασκευή, 12/10, και οι "μπέμπηδες" θα αντιμετωπίσουν εκτός από τη διοργανώτρια Μπαρτσελόνα, τις Νουασί Λε Σεκ (Γαλλία) και την Μπρίστολ (Αγγλία).

Στην πισίνα "Νόβα Εσκουγέρα" της Βαρκελώνης, η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή, θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την οποία θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Την αποστολή του ΝΟΒ για τη Βαρκελώνη, αποτελούν δεκαπέντε αθλητές: Αφρουδάκης Ζάχος, Σάμαρτζιτς Μίλαν, Χατζηδάκης Γιώργος, Πρωτονοτάριος Στέλιος, Μιτελούδης Δημήτρης, Κατσαούνης Γιώργος, Τσαλκάνης Κώστας, Αγγελίδης Άγγελος, Σαλπέας Γιάννης, Καρούντζος Διονύσης, Φρανίσεβιτς Άντρο, Δουδέσης Ευάγγελος, Χατζηγούλας Πάρις, Δουδέσης Πέτρος και Σφαντός Σπύρος.

Την ομάδα συνοδεύουν ο προπονητής, Γιάννης Γιαννουρής και ο φυσικοθεραπευτής, Σταμάτης Φωτόγλου.

Στην Βαρκελώνη θα μεταβούν επίσης, η Γενική Γραμματέας του ΝΟΒ, Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα, ο έφορος της ομάδας, Ρένος Βελώνιας και ο δημοσιογράφος Νίκος Γκομώλης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή (12/10):
19:00 - Μπαρτσελόνα - Νουασί Λε Σεκ
20:45 - Βουλιαγμένη - ΜπρίστολΣάββατο (13/10):
18:00: Μπαρτσελόνα - Μπρίστολ
19:45: Βουλιαγμένη - Νουασί Λε Σεκ

Κυριακή (14/10)
10:30: Νουασί Λε Σεκ - Μπρίστολ
12:15: Μπαρτσελόνα - Βουλιαγμένη




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ