ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Θοδωρής Βλάχος: "Όνειρο χρόνων η κατάκτηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου"

Θοδωρής Βλάχος: "Όνειρο χρόνων η κατάκτηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου"

Ο Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΕΟΕ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι χαρούμενος που έκανε περήφανους τους Έλληνες, ενώ τόνισε ότι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στην υδατοσφαίριση, ήταν όνειρο πολλών χρόνων.

Η Ελλάδα επικράτησε της Ουγγαρίας 9-6 στον ημιτελικό του πόλο ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο την Κυριακή (08/08), κόντρα στη Σερβία.

Ο Θοδωρής Βλάχος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τα κατορθώματα των παικτών του, όπως δήλωσε στην ΕΟΕ, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι ήταν όνειρο όλων στον υγρό στίβο, η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο πόλο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στο κανάλι της ΕΟΕ: "Η ιστορία γράφτηκε από τα παιδιά μου, από τα παιδιά με τα περισσότερα εκ των οποίων είμαι μαζί για πάνω από δέκα χρόνια".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί τους καταφέραμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους και κυρίως τους ανθρώπους του υγρού στίβου και της υδατοσφαίρισης. Ήταν ένα όνειρο χρόνων, η κατάκτηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου. Σήμερα ήρθε, τουλάχιστον υπάρχει ένα και δεν ξέρουμε το χρώμα ακόμα".

"Το μετάλλιο ήρθε πολύ δίκαια και πολύ άξια, γιατί μέχρι στιγμής κάνουμε τρομερές εμφανίσεις. Είμαστε μια ομάδα που όλοι λένε τα καλύτερα λόγια. Εμείς το ευχαριστιόμαστε και το απολαμβάνουμε και θέλαμε να φτάσουμε ως εδώ".

"Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. όπως ξεκινήσαμε το τουρνουά βλέπαμε ότι ήμασταν πολύ καλά και ονειρευόμαστ τον τελικό, τον τελικό των τελικών".

"Δεν τα είχαμε καταφέρει μέχρι τώρα, είχαμε τρεις προσπάθειες να πάμε σε έναν τελικό σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο, αλλά η μοίρα μας άφησε το καλύτερο για το τέλος, να κατακτήσουμε εδώ ένα μετάλλιο και να παίξουμε σε έναν μεγάλο τελικό. Πλέον το όνειρό μας είναι να ακουστεί εδώ ο εθνικός μας ύμνος".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ