ΠΟΛΟ

Ρουμπέση: "Η νίκη είναι στα χέρια μας"

Ρουμπέση: "Η νίκη είναι στα χέρια μας"
Ρουμπέση πανηγυρικό

"Στο χέρι μας είναι να νικήσουμε", είπε η Ρουμπέση ενόψει του προημιτελικού Φιορεντίνα-Βουλιαγμένης

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα αναχωρήσει την Πέμπτη για τη Φλωρεντία, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τις Ιταλίδες, τις οποίες πρέπει να νικήσει ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final Four.
" Η Φιορεντίνα είναι πολύ δυνατή ομάδα και φέτος πραγματοποιεί καλή πορεία στο ιταλικό Πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως ότι είναι στο χέρι μας να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι κι ας είναι και εκτός έδρας", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ η διεθνής περιφερειακός.

" Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσαμε κάποιες ατυχίες τραυματισμών, με την Γερόλυμου και την Λιόση, σιγά-σιγά όμως τα κορίτσια ξεπερνάνε το πρόβλημά τους. Το μεγάλο μας όπλο σ' αυτά τα δύο παιχνίδια θα πρέπει να είναι η άμυνα. Η Φιορεντίνα από την άλλη διαθέτει στο ρόστερ της την Καζανόβα, που είναι σπουδαία φουνταριστός".

" Πιστεύω ότι, αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής και θεωρώ ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να είμαστε στο Final Four και να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρσι στο Κίρισι".

" Το γεγονός ότι θα δώσουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα πιστεύω πως αποτελεί ένα αβαντάζ για μας. Το καλό βέβαια θα είναι στο πρώτο ματς να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Θεωρώ ότι και η Βουλιαγμένη, αλλά και ο Ολυμπιακός, μπορούν να βρίσκονται στο Final Four του Τσάμπιονς Καπ, κάτι που θα είναι μεγάλη επιτυχία και για τις ομάδες, αλλά και για την ελληνική υδατοσφαίριση".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ