ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πόλο: Πρωταθλητής στις Νεάνιδες ο Ολυμπιακός, επικράτησε 10-4 του Εθνικού

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ποζάρουν με την κούπα
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ποζάρουν με την κούπα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Νεανίδων στο πόλο αφού επικράτησε 10-4 του Εθνικού στον τελικό της σχετικής ηλικιακής κατηγορίας.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Κ17) και επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους και στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκες νίκησαν τις συμπολίτισσές τους του Εθνικού Πειραιά με 10-4, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, την Κυριακή (17/7) το βράδυ και σήκωσαν το τρόπαιο.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού και του τελικού γενικότερα η Δρακωτού με τρία τέρματα, ενώ δύο είχε η Τριχά. Για τον Εθνικό τα μοναδικά τέρματα της ομάδας πέτυχαν οι Ζερβού και Καραμπέτσου.

Τρίτος ο ΑΝΟ Γλυφάδας

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επιβλήθηκε με 14-9 επί του ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος οι διεθνείς μας πολίστριες Γυναικών Μαργαρίτα Πλευρίτου και Έλενα Ξενάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-4

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 2-1, 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Τοροσιάδης): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη 1, Τζωρτζακάκη, Παπαδοπούλου, Τριχά 2, Χριστοδούλου Α. 1, Υφαντή 1, Δρακωτού 3, Χριστοδούλου Μ. 1, Θεοφανοπούλου, Κοκουφίκη, Τορνάρου, Κωτσάκη, Οικονόμου 1, Λυγούρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ά. Χατζηγεωργάκη): Φερεντίνου, Καλομοίρη - Γιαπιτζή, Γεωργούση, Δανέζη, Λαλούση, Καραμολέγκου, Φελλά, Μπέτα, Κοτσαμπά, Ζερβού 2, Διρχαλίδου, Καραμπέτσου 2, Φραγκούλη, Μαρτιμοπούλου, Χρυσικάκου.

Η τελική κατάταξη της Τελικής φάσης

  1. Ολυμπιακός
  2. Εθνικός Πειραιά
  3. ΑΝΟ Γλυφάδας
  4. ΠΑΟΚ
  5. ΝΟ Χανίων
  6. Νηρέας Χαλανδρίου
  7. ΝΟ Βουλιαγμένης
  8. ΝΕ Πατρών
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ