STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 16-6: Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τη ρεβάνς από τους πράσινους και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 16-6: Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τη ρεβάνς από τους πράσινους και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου
Πανιώνιος εναντίον Παναθηναϊκού για το Final Eight του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος έχασε μόλις ένα οκτάλεπτο κόντρα στον Παναθηναϊκό, πήρε τα υπόλοιπα τρία με άνεση και με σκορ 16-6 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Ο Πανιώνιος πήρε το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Stoiximan Final Eight Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο πόλο, που γίνεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε επί του Παναθηναϊκού με 16-6 στον τελευταίο προημιτελικό της διοργάνωσης, θα παίξει στον αυριανό (10/5, 20:00) ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ πήρε και μια άτυπη ρεβάνς από τον αντίπαλό του για τον αποκλεισμό από την 4άδα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα προβάδισμα με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια οι Νεοσμυρνιώτες βελτιώθηκαν στην άμυνα και κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς, ιδίως στο τελευταίο οκτάλεπτο, παίρνοντας την τελική διαφορά των 10 γκολ. Κορυφαίας σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Μοσκόφ με 5 γκολ. Στοίχισε στον Παναθηναϊκό, απ´ ό,τι φάνηκε, η απουσία του τραυματία Παπανικολάου.

Οκτάλεπτα: 2-4, 5-1, 2-0, 7-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος Γ., Γραμματικός, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Σοφός Κ., Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 1, Μπραΐμης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας 1Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μπουδραμής, Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Eight ανδρών

Πέμπτη, 9 Μαΐου:

  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 7-21
  • Περιστέρι – Υδραϊκός 14-13
  • Απόλλων Σμύρνης – Βουλιαγμένη 12-9 πεν. (8-8 κ.δ.)
  • Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 16-6

Παρασκευή, 10 Μαΐου

  • Περιστέρι – Απόλλων Σμύρνης (18:00) Ημιτελικός
  • Πανιώνιος – Ολυμπιακός (20:00) Ημιτελικός

Σάββατο, 11 Μαΐου

  • 17:30 Περιστέρι/Απόλλων Σμύρνης- Πανιώνιος/Ολυμπιακός (Τελικός Κυπέλλου ανδρών)
TAGS STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ