Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 10-9: Μεγάλη νίκη για τους πράσινους, εδραιώθηκαν στην 3η θέση του Α' ομίλου

Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 10-9: Μεγάλη νίκη για τους πράσινους, εδραιώθηκαν στην 3η θέση του Α' ομίλου
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μετά από συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε 10-9 του Υδραϊκού και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του Α' ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Στο ματς με το οποίο έκλεισε η 7η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α1 πόλο ανδρών ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-9 του Υδραϊκού.

Οι πράσινοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 13 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από Εθνικό και Υδραϊκό που ακολουθούν.

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη και κρίθηκε στο φινάλε. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα με τον Υδραϊκό να αποκτά προβάδισμα δύο τερμάτων στα μισά της τρίτης περιόδου και να προηγείται με 7-5.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με επί μέρους 3-0 για να κλείσει το τρίτο οκτάλεπτο με το σκορ στο 8-7. Ο Νίκος Κοντονής έβαλε μπροστά στο σκορ τον Υδραϊκό με 5.16 να απομένουν για το φινάλε.

Ωστόσο, οι πράσινοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Κώστας Κανδανολέων με υπέροχο γυριστό έφερε το ματς στα ίσα, ενώ δύο λεπτά πριν το φινάλε ο Χρήστος Σιαμάς διαμόρφωσε το τελικό 10-9.

Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 10-9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-2, 2-2

Παναθηναϊκός (Μάζης):Ριστίτσεβιτς , Τζελάτης 1, Κανδανολέων 1, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος 2, Τόττης, Χωματάς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς 1 , Αλβέρτης, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς 2 και Ζερβουδάκης

Υδραϊκός (Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπέκες, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 1, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης και Μακαντάνης

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Σάββατο 12/11

  • Εθνικός - Ολυμπιακός 6-17
  • ΝΟ Χίου - Νηρέας Χαλανδρίου (νίκησε άνευ αγώνος ο ΝΟ Χίου).
  • ΑΕΚ – Πανιώνιος 5-10

Τετάρτη 16/11

  • Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 10-9

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 21
  2. Πανιώνιος 18
  3. Παναθηναϊκός 13
  4. Εθνικός 9
  5. Υδραϊκός 9
  6. ΑΕΚ 6
  7. Νηρέας Χαλανδρίου 3
  8. ΝΟ Χίου 1

Επόμενη αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Πανιώνιος
  • Παναθηναϊκός - Νηρέας Χαλανδρίου
  • ΑΕΚ - Υδραϊκός
  • ΝΟ Χίου - Εθνικός


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ