ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Η Εθνική ανδρών απέναντι στην Ιταλία για μία θέση στον μεγάλο τελικό

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο σε ματς της εθνικής ομάδας ανδρών στο πόλο | 20 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο σε ματς της εθνικής ομάδας ανδρών στο πόλο | 20 Φεβρουαρίου 2021 EUROKINISSI

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την εθνική πόλο των ανδρών, αφού το απόγευμα της Παρασκευής (1/7, 17:00, ΕΡΤ2, LIVE από SPORT 24) κοντράρεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου υγρού στίβου με την Ιταλία με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό.

Η μεγαλύτερη ημέρα του "πολέμου" (πριν από την... επόμενη) είναι η σημερινή για την εθνική πόλο ανδρών αφού το απόγευμα ((1/7, 17:00, ΕΡΤ2, LIVE από SPORT 24) οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα ριχτούν στην πισίνα για να αντιμετωπίσουν την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια στον πρώτο χρονικά ημιτελικό στο Παγκόσμιο υγρού στίβου (Ισπανία - Κροατία το έτερο ζευγάρι της τετράδας), με φόντο το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Αμφότερες πανηγύρισαν σπουδαίες νίκες στους πρώτους χιαστί αγώνες τους την Τετάρτη, και συγκεκριμένα στα προημιτελικά, με την γαλανόλευκη να ισοπεδώνει με 16-11 τις ΗΠΑ σε ένα παιχνίδι που έπαιξε άμυνα για σεμινάριο και είχε πλουραλισμό στην επίθεση και την σκουάντρα ατζούρα να υποτάσσει με 11-10 τους διοργανωτές Ούγγρους.

Η πολύ καλη παρουσία μέχρι στιγμής της εθνικής στην Ουγγαρία έχει κάνει τους ανθρώπους της να αισιοδοξούν και αυτό αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη στον προημιτελικό με τους Αμερικανούς, με τον Θοδωρή Βλάχο να τονίζει πως η Εθνική θέλει δύο νίκες ανεξαρτήτως αντιπάλου και τους Άγγελο Βλαχόπουλο και Ντίνο Γενηδουνιά να προσυπογράφουν.

Σημειώνεται πως εκτός μάχης έχει τεθεί ο βασικός κίπερ, Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τις ΗΠΑ και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα επόμενα δύο ματς της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο, με τον στόχο του να είναι η ετοιμότητά του ενόψει του Ευρωπαϊκού στα τέλη Αυγούστου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Παρασκευή 1 Ιουλίου

  • 17.00 Ιταλία - Ελλάδα
  • 22.00 Ισπανία - Κροατία

Μικρός τελικός

Κυριακή 3 Ιουλίου

  • Ηττημένος πρώτου ημιτελικού - Ηττημένος δεύτερου ημιτελικού

Τελικός

Κυριακή 3 Ιουλίου

  • Νικητής πρώτου ημιτελικού - Νικητής δεύτερου ημιτελικού
TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ