ΠΟΛΟ

Ως τη δυσκολότερη κλήρωση των τελευταίων χαρακτήρισε αυτήν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Γιώργος Αφρουδάκης

Ως τη δυσκολότερη κλήρωση των τελευταίων χαρακτήρισε αυτήν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Γιώργος Αφρουδάκης
Γιώργος Αφρουδάκης (Εθνική)

Ως τη δυσκολότερη κλήρωση των τελευταίων χαρακτήρισε αυτήν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Μάλαγα, ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο Γιώργος Ρέππας, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή, προέχει το προολυμπιακό τουρνουά της Οραντέα.

" Η κλήρωση είναι πάρα πολύ δύσκολη, η δυσκολότερη των τελευταίων ετών. Βέβαια το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αργεί ακόμα, αλλά φαβορί δεν είμαστε. Υπάρχει όμως το θετικό ότι αν μπούμε στην τριάδα, θεωρητικά θα έχουμε ευκολότερο αντίπαλο στο χιαστί για την πρόκριση στην τετράδα. Σίγουρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν θα είμαστε αδιάφοροι, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων".

"Αυτό φυσικά προϋποθέτει την πρόκριση από το προολυμπιακό τουρνουά της Οραντέα, όπου θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. "Σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα ότι προκρίνονται 4 ομάδες, αλλά χρειάζεται προσοχή. Αν για παράδειγμα παίξουμε στο χιαστή, που θα δώσει το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα, ακόμη και 13 παιδιά να βρούμε αντιπάλους μας, θα υπάρχει πίεση, άγχος και ένταση".

Αναφερόμενος στην κοινή προετοιμασία με την Ιταλία, είπε: " Στην Ιταλία πραγματοποιήσαμε ένα ακόμη κομμάτι της προετοιμασίας μας. Για την περίοδο που βρισκόμαστε πήγαμε αρκετά καλά. Το πρώτο παιχνίδι με την Ιταλία ήταν καλό, ενώ στο δεύτερο είχαμε δύο άσχημα οκτάλεπτα. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, ενώ οι Ιταλοί βρίσκονται σε καλύτερο και γρηγορότερο ρυθμό από μας, λόγω του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματός τους. Σημασία πάντως έχει να παρουσιαστούμε καλοί εκεί που πρέπει και όταν πρέπει".

Ρέππας: " Προέχει το προολυμπιακό
Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Ρέππας, τόνισε: " Αναμφίβολα και η κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι δύσκολη, αυτό που προέχει όμως τώρα είναι το προολυμπιακό τουρνουά. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα όταν έρθει η ώρα του Ευρωπαϊκού, το οποίο ομολογουμένως είναι πιο δύσκολο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και έχουμε προκριθεί και στο Πεκίνο, θα δούμε το σχεδιασμό μας και ίσως αυτή η διοργάνωση περάσει σε δεύτερη μοίρα".

"Στο προολυμπιακό τουρνουά έχουμε πολύ μεγάλες ελπίδες να τα καταφέρουμε. Οι αγώνες βέβαια δεν παύουν να είναι δύσκολοι και να κρύβουν εκπλήξεις. Για τις περισσότερες ομάδες ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι το άγχος και ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για το Πεκίνο. Υπάρχει ακόμη ένας μήνας προετοιμασίας, θα πρέπει να δουλέψουμε και είναι καλό που έχουμε μαζευτεί αρκετές φορές μέχρι τώρα. Στην Ιταλία δώσαμε δύο δυνατά ματς, τα αποτελέσματα δεν μετρούν, η ομάδα έχει καλό ρυθμό, αλλά χρειάζεται να μονταριστεί

".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ