Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 17-5: Εύκολα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 17-5: Εύκολα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά οι ερυθρόλευκοι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 17-5 του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για να προκριθεί στα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών.

Τη δεδομένη ανωτερότητά του επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε 17-5 του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών.

Οι πράσινοι έμειναν κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου (7-4) και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επέβαλε πλήρως το δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση αφού σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν και έτσι διεύρυναν το αήττητο σερί τους εντός των συνόρων.

Από τρία γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Βάμος, Φουντούλης και Παπαναστασίου, ενώ για τον Παναθηναϊκό δύο γκολ πέτυχε ο Σγουρίδης.

Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες με τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μεγάλη Δευτέρα (10/04, 17.00) στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 17-5

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-2, 2-1, 5-0

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Κολόμβος, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης

Παναθηναϊκός (Αθανάσιος Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντσιτς 1, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιάμας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χ. Σιάμας, Ζερβουδάκης

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ