ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στο SPORT24: "Θέλω τον Θοδωρή Βλάχο ως το Παρίσι, αλλά πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε Εθνική και Ολυμπιακό"

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος φωτογραφίζεται στη διάρκεια συνέντευξης για το SPORT24
Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος φωτογραφίζεται στη διάρκεια συνέντευξης για το SPORT24 PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, μίλησε στο SPORT24 για το θέμα του προπονητή της Εθνικής Πόλο των Ανδρών και το ενδεχόμενο παραμονής του Θοδωρή Βλάχου στο "τιμόνι" μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος μέτρησε ήδη το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιό του ως πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας στο Τόκιο και ήταν στο άθλημα που υπηρέτησε ως αθλητής, την υδατοσφαίριση.

"Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Δέχομαι συνέχεια μηνύματα για το μετάλλιο των παιδιών. Έβαλα τα κλάματα όταν είδα τον Γιάννη Φουντούλη να μπαίνει στο στάδιο ως σημαιοφόρος στην τελετή λήξης. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον και μετά το αργυρό μετάλλιο", δήλωσε στο SPORT24.

Στην επόμενη ημέρα της Εθνικής υπάρχει και μία απάντηση που αναμένεται να λάβει από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θοδωρή Βλάχο.

"Τον σέβομαι απεριόριστα ως προπονητή και θέλω πάρα πολύ να μείνει στην Εθνική ομάδα. Η πρόταση που του έχουμε κάνει είναι άνευ προηγουμένου για Έλληνα προπονητή. Θα έχω μια συνάντηση αύριο (8/8) με τους προπονητές, θα κάνουμε και έναν απολογισμό", τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος. Ερωτηθείς, αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση της ομοσπονδίας σχετικά με τον περιορισμό των ομοσπονδιακών προπονητών να κοουτσάρουν παράλληλα και ομάδες συλλόγων και να μπορέσει ο Θοδωρής Βλάχος να παραμείνει στην Εθνική και στον Ολυμπιακό, απάντησε αρνητικά.

Ο Θοδωρής Βλάχος είναι και ηθικά δεσμευμένος με τους ερυθρόλευκους και είναι δύσκολο να διαλέξει την Εθνική ομάδα. Η διοίκηση πήρε όποιον παίχτη της ζήτησε για την επόμενη σεζόν και ξέρει ότι δεν θα ήταν σωστό να εγκαταλείψει το καράβι. Έτσι και αλλιώς, δεν είναι κάτι που επιθυμεί. Επίσης, θεωρεί ότι έχει ακόμη να προσφέρει πράγματα στην ομάδα. Ωστόσο, η κατάκτηση του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου και το γεγονός ότι πέτυχε όσα δεν είχε καταφέρει άλλος προπονητής μέχρι σήμερα τον γέμισε ψυχικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ