ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ελλάδα - Σερβία: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Εθνική ομάδα πόλο

Οι παίκτες της Εθνικής Πόλο των Ανδρών στην απονομή των μεταλλίων
Οι παίκτες της Εθνικής Πόλο των Ανδρών στην απονομή των μεταλλίων PHOTO CREDITS: SPORTSIMAGES.GR

Η μεγάλη στιγμή για την Εθνική ομάδα πόλο. Η μεγαλύτερη στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Δείτε το VIDEO της απονομής του ασημένιου μεταλλίου στην Ελλάδα μετά την ήττα της στον τελικό από την Σερβία.

Η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της Εθνικής ομάδας πόλο: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελλάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο μετά την ήττα της με 10-13 από την Σερβία στον τελικό, φτάνοντας πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά στην ιστορία της, κατακτώντα το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο.

Λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου παρέλαβαν τα μετάλλιά τους. Τα ασημένια μετάλλιά τους, που όμως για την Ελλάδα είχαν την αξία χρυσού.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Sportsimages.gr

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ