CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ντιναμό Τιφλίδας - Ολυμπιακός 9-21: Εύκολο διπλό για τους ερυθρόλευκους που έκαναν το 2/2 στο Champions League

Ντιναμό Τιφλίδας - Ολυμπιακός 9-21: Εύκολο διπλό για τους ερυθρόλευκους που έκαναν το 2/2 στο Champions League
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας της οποίας επικράτησε 21-9 και έκανε το 2/2 στον όμιλο του Champions League ανδρών.

Πήγε στην Τιφλίδα με τον τίτλο του φαβορί και τον επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 21-9 της Ντιναμό και έκανε το 2/2 στον όμιλο του Champions League ανδρών.

Κλειδί στην αναμέτρηση ήταν η σοβαρότητα με την οποία οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Οι παίκτες του Μιλάνοβιτς μπήκαν από την αρχή με προσήλωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και μετέτρεψαν σε εύκολη υπόθεση το ματς.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του. Ο Φουντούλης σκόραρε όποτε και όπως ήθελε, η άμυνα λειτουργούσε υποδειγματικά με τους ερυθρόλευκους να κλείνουν τα δύο πρώτα οκτάλεπτα με το σκορ στο 10-3.

Στη συνέχεια οι Γεωργιανοί θέλησαν να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο ματς και το πλήρωσαν αφού οι ερυθρόλευκοι χτύπησαν στην κόντρα και μεγάλωσαν και άλλο τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός έτρεξε επί μέρους 8-3 στην τρίτη περίοδο ανεβάζοντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό.

Το ματς είχε γίνει πλέον τυπική διαδικασία με το τελικό 21-9 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με επτά τέρματα.

Ντιναμό Τιφλίδας - Ολυμπιακός 9-21

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 3-8, 3-3

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Γκιάγιας, Κιριακίντι, Ακχβελαντιάνι 3, Ντζιχτσιαρένκα, Τκεσαλασβίλι, Βλάχοβιτς, Τζακάια 2, Σάριτς 1, Ιμναϊσβίλι, Μακγρακβελίτζε 2, Μαλισάου, Πιέσιτσαβ 2, Ραζμάτζε.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 7, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

2η αγωνιστική

  • Ντινάμο Τιφλίδας - Ολυμπιακός 9-21
  • Ραντνίτσκι - Ανόβερο 13-12
  • Γιαντράν Σπλιτ - Προ Ρέκο 9-13
  • Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα 7-11

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 6
  2. Μπαρτσελονέτα 6
  3. Ραντνίτσκι 4
  4. Προ Ρέκο 3
  5. Γιαντράν Σπλιτ 3
  6. Βουλιαγμένη 1
  7. Ανόβερο 0
  8. Ντιναμό Τιφλίδας 0

Επόμενη αγωνιστική 13/12

  • Γιαντραν Σπλιτ - Ολυμπιακός
  • Μπαρτσελονέτα - Ανόβερο
  • Βουλιαγμένη - Ντιναμό Τιφλίδας
  • Προ Ρέκο - Ραντνίτσκι
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ