ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιναμό Τιφλίδας - Ολυμπιακός 14-13: Πάλεψε, αλλά τον λύγισε ο Αντεϊσβίλι

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο πόλο ανδρών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο πόλο ανδρών INTIME

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στη Γεωργία από την Ντιναμό Τιφλίδας με 14-13 στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Τετάρτη (11/5) τις φετινές υποχρεώσεις του στο Champions League Ανδρών, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να γνωρίζει την ήττα από την Ντιναμό Τιφλίδας με 14-13, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι Γεωργιανοί μπήκαν δυνατά στο ματς παίρνοντας γρήγορα το προβάδισμα με 3-0. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ισορροπήσουν προσωρινά το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 4-4, αλλά η Ντιναμό κατάφερε να ξεφύγει και πάλι με τρία τέρματα (9-6).

Οι Δερβίσης και Γκίλας όμως, κράτησαν "ζωντανό" τον Ολυμπιακό και με ένα 3-0 ισοφάρισαν εκ νέου σε 9-9. Η ομάδα της Τιφλίδας ξέφυγε και πάλι με 12-9 και 13-11, αλλά ο Φιλίποβιτς και ο Γκίλας ισοφάρισαν σε 13-13.

Το καθοριστικό γκολ του Αντεϊσβίλι ωστόσο, για το 14-13 στα 95'' για το φινάλε του ματς ήταν εκείνο που χάρισε τη νίκη στην την Ντιναμό Τιφλίδας.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-3, 2-3, 3-4

Ντιιναμό Τ.: Ζελάκα 2, Σάριτς 4, Μέσκι, Κεσελασβίλι, Αντεϊσβίλι 2, Μπιτάτζε, Βάσιτς 3,

Ολυμπιακός: Κολόμβος, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Γενηδουνιάς 3, Δερβίσης 3, Γκίλας 2,

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ