ΠΟΛΟ

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 9-11: Έκαναν το 2-0 οι ερυθρόλευκες

Από την αναμέτρηση του ΝΟΒ με τον Ολυμπιακό
Από την αναμέτρηση του ΝΟΒ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμένης 11-9 εκτός έδρας στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος του πόλο γυναικών, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και πλέον θέλει μόνο μια νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Βουλιαγμένη υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος του πόλο γυναικών, με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν 11-9 και να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών. Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκες είχαν πάρει το παιχνίδι, νικώντας με 11-6.

Οι κολυμβήτριες της Αντιόπης Μελιδώνη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν το προβάδισμα στα χέρια τους στο πρώτο, καθώς στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ (4-2), το οποίο διατήρησαν και στο φινάλε του δευτέρου οκταλέπτου.

Ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκες ήταν εξαιρετικές σε επίθεση και άμυνα και πήραν εκείνες το προβάδισμα στο σκορ (8-9). Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ήταν εξαιρετικές στην άμυνα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού έπαιξαν και με τον χρόνο, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη νίκη στη σειρά των τελικών. Γι' αυτό και το σκορ του τέταρτου οκταλέπτου περιορίστηκε στο 1-2.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει για τα καλά πλώρη για την κατάκτηση του 8ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 12ου συνολικά στην ιστορία του τμήματος.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου , Ξενάκη , Νίνου 3, Πάτρα Μ.2 , Κώτσια 2 , Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Πάτρα Ειρ., Καλογεροπούλου, Σάντα.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Αβραμίδου 2 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Βασ.3, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1 , Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά, Δουρέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ