ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-6: Πήραν το προβάδισμα στους τελικούς οι ερυθρόλευκες

Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη
Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 11-6 της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό της Α' κατηγορίας και έκανε το 1-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη στον Πειραιά.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το πρώτο της βήμα στους τελικούς της Α' κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν 11-6 της Βουλιαγμένης στο πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά και έβαλαν πλώρη για το τρεμπλ και το 12ο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως η Βουλιαγμένη στο πρώτο οκτάλεπτο κατάφερε να απαντήσει ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο με 3-2 επιμέρους σκόρ η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε το προβάδισμα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο έγινε το 6-4, ενώ με ένα τρομερό επιθετικά τέταρτο οκτάλεπτο ο δείκτης του σκορ εκτοξεύτηκε στο τελικό 11-6 υπέρ του Ολυμπιακού.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-0, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου , Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2 , Κανετίδου, Αβραμίδου 2 , Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2 , Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου , Μυριοκεφαλιτάκη 3 , Τσουκαλά 2, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Κωτσιώνη , Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 2, Νίνου , Μ. Πάτρα 1 , Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου 1 , Κοντονή , Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ