ΠΟΛΟ

ΝΕΠ-Βουλιαγμένη: 8-9

ΝΕΠ-Βουλιαγμένη: 8-9
Καρούντζος

Το "μπρέικ" στην Πάτρα επί της ΝΕΠ έκανε η Βουλιαγμένη που νίκησε με 9-8 και προηγείται με 1-0 στον μικρό τελικό

Οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-1 στο ημίχρονο. Οι Πατρινοί που αγωνίστηκαν χωρίς τον Πλατανίτη, ανέκαμψαν στην τρίτη περίοδο ισοφαρίζοντας σε 6-6 στο τέλος της και το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν δραματικό.
Ο Βουξάνοβιτς έδωσε προβάδισμα με 8-7 στη ΝΕΠ 1’ και 20’’ πριν τη λήξη, αλλά ο Διονύσης Καρούντζος ισοφάρισε σε 8-8, 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, ο έμπειρος περιφερειακός σημείωσε το μοναδικό γκολ που μπήκε στα έξτρα έξι λεπτά, έδωσε τη νίκη στον ΝΟΒ με 9-8 και μαζί έσπασε το πλεονέκτημα έδρας των Πατρινών.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-3, 5-2, 2-2, Η παράταση: 0-0, 0-1

Οι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:

ΝΕΠ (Τρούμπιτς): Λέντζος, Μιλοσλάβιτς, Ρατσούνιτσα, Φαναριώτογλου, Λαμπάτος 1, Μπλάνης 2, Βουξάνοβιτς 2, Γιάιτς, Μπιτσάκος, Κωνσταντουδάκης, Γεωργαράς, Κεχαγιάς, Στελλάτος 3

Βουλιαγμένη (Γιαννουρής): Τσαλκάνης, Αναστασιάδης, Μιτελούδης 1, Χάτεν 1, Ελμισιάν, Γούνας, Αγγελίδης 1, Καρούντζος 4, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης 1, Χατζηδάκης, Ματουτίνοβιτς 1, Κουρλιάφτης, Βλαχόπουλος

Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού κι αν η Βουλιαγμένη καταφέρει να πάρει τη νίκη θα βρεθεί πολύ κοντά στην εξασφάλιση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Σε διαφορετική περίπτωση οι Πατρινοί θα ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ