ΠΟΛΟ

Mπαρτσελόνα–Βουλιαγμένη: 13-5

Mπαρτσελόνα–Βουλιαγμένη: 13-5
Μιτελούδης

Την ήττα με 5-13 από την Μπαρτσελόνα, γνώρισε ο ΝΟΒ, στο τελευταίο παιχνίδι, για τον 5o προκριματικό όμιλο του LEN Trophy

Η Μπαρτσελόνα επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό της και προηγήθηκε με 4-0 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Γιαννουρή, προσπάθησαν να αντιδράσουν, μειώνοντας στο ημίχρονο σε 6-3, αλλά η τρίτη περίοδος ήταν πολύ κακή για τον ΝΟΒ, που δέχθηκε τέσσερα γκολ χωρίς να σημειώσει ούτε ένα.
Κάπου εκεί όλα τελείωσαν για την ελληνική ομάδα, που είχε άσχημο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (2/12) σε αντίθεση με τους Ισπανούς (7/9).

Μετά το παιχνίδι, ο ΓιάννηςΓιαννουρής, τόνισε: " Είναι σημαντικό ότι η Βουλιαγμένη μετά από αρκετό καιρό περνάει και πάλι στο δεύτερο γύρο μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο σημερινό παιχνίδι η ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα ήταν εμφανέστατη".

" Εμείς έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα που δεν έχουν ανάλογες εμπειρίες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και κυρίως να αλλάξουμε νοοτροπία. Να γίνουμε πιο φιλόδοξοι. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι η Βουλιαγμένη έχει ιστορία όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας που οφείλει να τη συνεχίσει".

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 3-2, 0-4, 2-3

Βουλιαγμένη: Αγγελίδης 3, Κατσαούνης Σαλπέας

Μπαρτσελόνα: Περόνε 4, Ερνάντεζ 3, Εστεγιέρ 2, Σιρανι 2, Μάλαράχ, Ροντρίγκεζ

Στο άλλο παιχνίδι Λε Σεκ – Μπρίστολ 11-9 (3-2, 3-2, 2-4, 3-1)

Η τελική βαθμολογία:
1. Μπαρτσελόνα(Ισπανία) 9
2.Βουλιαγμένη 6
3.Λε Σέκ (Γαλλία) 3
4.Μπρίστολ (Μ. Βρετανία) 0

Η κλήρωση του LEN Trophy θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στη Μάλαγα της Ισπανίας.




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ