ΠΟΛΟ

Λούδης: "50-50 η πρόκριση"

Λούδης: "50-50 η πρόκριση"
Λούδης

Ίδιες πιθανότητες έχουν Πανιώνιος και Σαβόνα για την πρόκριση στους "8" του LEN Trophy, σύμφωνα με τον Λούδη

Αναφερόμενος στην αντίπαλο της ομάδας στην Ευρώπη, ο τεχνικός του Πανιωνίου, είπε: " Δεν έχουμε να φοβηθούμε και να χάσουμε τίποτα. Ηταν η μόνη ομάδα που δεν θέλαμε, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Το μπάτζετ της Σαβόνα είναι όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Θα μελετήσουμε την αντίπαλό μας, θα δούμε τον τρόπο παιχνιδιού της και θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να νικήσουμε και ό,τι βγει. Το πρόβλημα και το άγχος είναι στους Ιταλούς, όχι σ΄ εμάς. Για μένα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50".

Για την διπλή αναμέτρηση με τη Σαβόνα, μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ρέππας, που πιθανότατα θα χάσει τα παιχνίδια, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί: " Θα το παλέψουμε. Θα είναι δύο δύσκολα ματς. Φαβορί είναι η Σαβόνα, αρά εμείς δεν έχουμε άγχος. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 60-40 για τους Ιταλούς, αλλά αν παίξουμε καλά, όπως παίζουμε αυτή την περίοδο, τότε έχουμε τύχη και μπορούμε να περάσουμε".

"Η Σαβόνα διαθέτει διεθνείς παίκτες και έμπειρους ξένους αθλητές. Είναι παραδοσιακή ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Για μάς είναι θετικό που δίνουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, που είναι αρκετά δυνατή. Με καλό παιχνίδι και θετικό αποτέλεσμα στη Σαβόνα, μπορούμε να πετύχουμε την ανατροπή στη ρεβάνς

".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ