ΠΟΛΟ

Η 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών

Η 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών
Ηρακλής-Παλαιό Φάληρο

Μόνος στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Παναθηναϊκός (7-5 τα Χανιά) που εκμεταλλεύθηκε την ήττα του Πανιωνίου

Σπουδαία εμφάνιση και για τον ΝΟΠ στη Χίο όπου πήρε το "διπλό" απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά, ενώ άνετο ήταν το πέρασμα του Παλαιού Φαλήρου από τη Θεσσαλονίκη (12-8 τον Ηρακλή).
ΝΕΠ-Πανιώνιος: 11-9
Το μυαλό τους στο... LEN Trophy είχαν οι αθλητές του Πανιωνίου στην Πάτρα και το πλήρωσαν αφού η ΝΕΠ επικράτησε με 11-9 και έκανε βήμα ακόμα και για την τετράδα (λόγω της ήττας που γνώρισε η Χίος).

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έπεσε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφού την προσπέρασε ο Παναθηναϊκός και πλέον θα κάνει "αγώνα δρόμου" για να επιστρέψει στην δυάδα ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό των πλέι οφ.

Πρωταγωνιστής στο "Αντώνης Πεπανός" ήταν ο Φώτης Μπλάνης που πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ υπήρξε και ένταση στο ματς αφού αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία τόσο ο Κώστας Λούδης όσο και ο Μίρο Τρούμπιτς.

Προς το τέλος του αγώνα μπήκε στον αγώνα και ο προερχόμενος από τραυματισμό, Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει την εις βάρος της ομάδας του, κατάσταση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 2-0, 4-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

ΝΕΠ (Τρούμπιτς): Μπλάνης 5, Πλατανίτης, Βουκσάνοβιτς, Γιάιτς, Μπιτσάκος, Κωνσταντουδάκης, Στελλάτος

Πανιώνιος (Λούδης): Λιοτσάκης 3, Μάζης 2, Βλοντάκης 2, Κοκκινάκης, Μιράλης

Χανιά-Παναθηναϊκός: 5-7
Πολύ σημαντική νίκη στην έδρα των Χανίων με 7-5 πήρε ο Παναθηναϊκός που ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Oι "πράσινοι" πέρασαν με 1 βαθμό τον Πανιώνιο και με 3 τη Χίο. Έτσι είναι πλέον στα χέρια τους να κρατηθούν ψηλά και να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας και στον ημιτελικό.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί παραμένουν στην 11η θέση της βαθμολογίας, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν την παραμονή τους την προτελευταία αγωνιστική όταν θα υποδεχθούν ΄τον Εθνικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 0-2, 2-0

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Χανιά (Μαχαίρας): Παπαδέας, Τσακιράκης, Χαριτάκης, Βιζυράκης, Βουκίσεβιτς

Παναθηναϊκός (Άντριτς): Τσόκας 2, Σιόνης, Βράνιες, Βουλγαράκης, Δερμιτζάκης, Σάριτς

Ηρακλής-Παλαιό Φάληρο: 8-12
Σχετικά άνετη νίκη στην έδρα του ουραγού Ηρακλή πήρε το Παλαιό Φάληρο που επικράτησε με 12-8 για την 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών και "έπιασε" τη ΝΕΠ στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βλάχου που αγωνίζεται πλέον χωρίς τον Μπάσιτς τον οποίο αποδέσμευσε η διοίκηση λόγω οικονομικών προβλημάτων. είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και είχε ως πρώτο σκόρερ τον Κόλιανιν.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 1-3, 3-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Γούναρης): Βαχαρέλης 3, Κορίτσας 2, Βογιατζόγλου, Γκαγκασούλης, Αλιαπούλιος

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Κόλιανιν 3, Μητρόπουλος 2, Δικαίος 2, Κατσουλάκης 2, Γιάννης Γαβαλάς 2, Παπαδόπουλος

Χίος-ΝΟΠ: 13-16
Τα προβλήματα της Χίου έχουν αρχίσει πλέον να κάνουν την εμφάνισή τους και στον αγωνιστικό τομέα, αφού η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 13-16 από τον ΝΟΠ.

Αυτό το αποτέλεσμα ευνόησε και τη ΝΕΠ που νίκησε τον Πανιώνιο και τώρα κυνηγάει την είσοδο στην τετράδα απέναντι στους "νησιώτες" που έχουν δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι παίκτες του Σελετόπουλου πάλεψαν το ματς στο πρώτο μέρος και στο τρίτο οκτάλεπτο έκαναν την αντεπίθεσή τους, περνώντας με διαφορά 2 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-3, 0-2, 6-7

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Χίος (Μαυρωτάς): Φρανίτσεβιτς 4, Ντούλος 4, Κατσαούνης 3, Μιμίδης, Δουδέσης

ΝΟΠ (Σελετόπουλος): Χρόσικ 5, Κοντάκος 3, Κολόμβος 3, Μερκουριάδης 2, Αλεξάντερ 2, Κράτοσβιλ

Εθνικός-Ολυμπιακός: 4-10
Σε ρελαντί ρυθμό ο Ολυμπιακός νίκησεμε 10-4 τον Εθνικό στο "Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά" και παρέμεινε αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου που οδηγεί στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Όσο για τον πρώην "αυτοκράτορα" του ελληνικού πόλο, θα περιμένει την προτελευταία αγωνιστική και το ματς στα Χανιά για να παλέψει με στόχο την παραμονή.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 0-2, 1-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Εθνικός: Χατζηκυριακάκης 2, Παππάς, Βαφειάδης

Ολυμπιακός: Γιώργος Αφρουδάκης 5, Κόχειλας 2, Μυλωνάκης, Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης









































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ