ΠΟΛΟ

Γιαννουρής: "Ακόμα πολλή δουλειά"

Γιαννουρής: "Ακόμα πολλή δουλειά"
Γιαννουρής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την επιτυχία του "Κυπέλλου Βουλιαγμένης 2007" και τη συνέχεια του ΝΟΒ, μίλησε ο Γιάννης Γιαννουρής

" Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλες τις ομάδες και φυσικά για τη Βουλιαγμένη, να δώσουν δυνατά παιχνίδια, ενόψει των εγχώριων, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων", είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας των νοτίων προαστίων.

" Για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να δω το υλικό που έχουμε. Δοκιμάστηκαν όλα τα παιδιά, αλλά σίγουρα ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Θέλουμε πολλή δουλειά και μέσα στην πισίνα αλλά και σε θέματα νοοτροπίας".

Όσον αφορά στα προβλήματα των παικτών, ο τεχνικός της Βουλιαγμένης, είπε: " Ο Μιτελούδης εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο δάχτυλο, ενώ και τα παιδιά που ήρθαν από τις Εθνικές ομάδες, δεν είναι ακόμα έτοιμα, αφού κάνουν έναν νέο κύκλο προετοιμασίας και σαφώς υπάρχει και η κούραση".

Για το μέλλον, ο κόουτς των "μπέμπηδων" εξέφρασε την αισιοδοξία του: " Πιστεύω ότι με τον χρόνο θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Δείξαμε αδυναμίες αλλά γι' αυτό κάνουμε τους αγώνες, ώστε να τις εντοπίσουμε και να τις διορθώσουμε. Συνεχίζουμε αυτή την εβδομάδα, στο τουρνουά που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, η Γλυφάδα, με τη συμμετοχή των Ερυθρού Αστέρα, Πανιωνίου, ΑΝΟΓ και ΝΟΒ".

" Στη συνέχεια (8/10) θα φύγουμε για τη Μασσαλία, όπου θα πραγματοποιήσουμε κοινή προετοιμασία με τη Μαρσέιγ και από 'κει θα μεταβούμε στις 12 Οκτωβρίου στη Βαρκελώνη, για την προκριματική φάση του LEN Trophy, όπου θα αντιμετωπίσουμε τις Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μπρίστολ (Αγγλία) και Νουαζί Λε Σεκ (Γαλλία)".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ