ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Γενηδουνιάς: "Υποχρέωσή μας να εμφανιζόμαστε κάθε φορά έτοιμοι και δυνατοί να ανταγωνιστούμε"

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς της Ελλάδας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ιταλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο | Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς της Ελλάδας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ιταλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο | Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 INTIME SPORTS

Ο πρώτος σκόρερ της νικηφόρας πρεμιέρας κόντρα στην Κίνα με 24-6 για το Παγκόσμιο Υγρού Στίβου, Ντίνος Γενηδουνιάς, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Εθνικής στον όμιλο και τις βλέψεις της "γαλανόλευκης" αποστολής για του τουρνουά.

Η Εθνική Ελλάδας Πόλο ανδρών μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου, καθώς επικράτησε με 24-6 της Κίνας, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της εν όψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ της επιβλητικής "γαλανόλευκης" εμφάνισης ήταν ο Ντίνος Γενηδουνιάς με πέντε τέρματα, με τον Έλληνα αθλητή να δίνει μετά το τέλος του αγώνα τη δική του άποψη για την πορεία της Εθνικής στο τουρνουά και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ τον περασμένο Ιανουάριο, που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο εντός ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Γενηδουνιά:

Για το εύκολο ξεκίνημα κόντρα στην Κίνα: "Νιώθουμε έτοιμοι, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με τη Βραζιλία θεωρητικά εύκολο και μετά το ντέμρπι με τη Γαλλία που είναι στις 9 του μήνα. Σίγουρα μετά το ευρωπαϊκό δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Το ματς με την Κίνα ήταν ένα καλό ξύπνημα, δείξαμε διάθεση και ενέργεια, που είναι το πιο σημαντικό με όποιον αντίπαλο και εάν παίζεις".

Για την πρεμιέρα και τις βλέψεις για τη συνέχεια του Παγκοσμίου: "Οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες, είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, κρατάμε αυτό και συνεχίζομε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ