ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εθνική πόλο γυναικών: Κόντρα στην Ιταλία για το χάλκινο μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Μαρία Πάτρα της Ελλάδας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Αϊντχόφεν | Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Πάτρα της Ελλάδας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Αϊντχόφεν | Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 ANIKO KOVACS/LEN

Η Εθνική πόλο γυναικών αντιμετωπίζει την Ιταλία στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, για το χάλκινο μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (20:00). Πού θα δείτε την αναμέτρηση.

Η Εθνική πόλο γυναικών έχει μπροστά της ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου αντιμετωπίζουν την Ιταλία στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το διακύβευμα στην αναμέτρηση είναι πολύ μεγάλο. Δεν κρίνεται μονάχα το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά, καθώς ο νικητής παίρνει και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι έχει ώρα εκκίνησης τις 20:00, μεταδίδεται από την ΕΡΤ3, ενώ θα υπάρχει και LIVE κάλυψη από το SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

  • Για την 7η θέση: Κροατία-Μεγάλη Βρετανία (17:00)
  • Για την 5η θέση: Γαλλία-Ουγγαρία (18:30)
  • Για την 3η θέση: ΕΛΛΑΔΑ-Ιταλία (20:00)
  • Για τη 1η θέση: Ισπανία-Ολλανδία (21:30)
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ