ΠΟΛΟ

Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ, Στέλιος Πρωτονοτάριος, λόγω επέμβασης στο δάχτυλο

Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ, Στέλιος Πρωτονοτάριος, λόγω επέμβασης στο δάχτυλο
Πρωτονοτάριος

Σε εγχείρηση στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, υποβλήθηκε τη Δευτέρα, ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Στέλιος Πρωτονοτάριος.

Ο γκολκίπερ του ΝΟΒ που έχει απουσιάσει από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισε, θα πέσει στο νερό και πάλι μετά από δύο εβδομάδες, αλλά δεν θα μπορέσει να "πιάσει" μπάλα για τις επόμενες 25 μέρες.
Ο τραυματισμός, του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα, για το προολυμπιακό τουρνουά της Οραντέα, αλλά το θετικό είναι ότι η αποθεραπεία του θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος.

Έτσι, ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Γιάννης Γιαννουρής, θα τον έχει στη διάθεσή του για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της Α1, τον Μάρτιο και στη συνέχεια για τα πλέι οφ, ενώ στη συνέχεια θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής, για τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις της (World League, Ευρωπαϊκό, Ολυμπιακοί Αγώνες).

Στον επόμενο αγώνα του ΝΟΒ, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, εναντίον του Εθνικού, την εστία της ομάδα θα υπερασπιστεί και πάλι, ο Κώστας Τσαλκάνης.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ