ΠΟΛΟ

Δαμάσκος: "Ένα τεστ ετοιμότητας"

Δαμάσκος: "Ένα τεστ ετοιμότητας"
Μπάλα-περίεργη

Για την πορεία προετοιμασίας της προεθνικής εφήβων μίλησε ο Περικλής Δαμάσκος

" Οι μέρες ήταν πολύ λίγες για να δουλέψουμε όλα όσα θέλαμε. Το θετικό είναι ότι υπάρχει καλό υλικό, το αρνητικό όμως είναι ότι δυσκολευόμαστε από άποψης χρόνου δουλειάς. Επιπλέον οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικές όσον αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε", είπε ο έμπειρος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

"Είναι κάτι που οφείλεται στον τρόπο προπόνησης, διατροφής και ζωής γενικότερα των παιδιών. Αυτές τις μέρες προσπαθήσαμε να συμμαζέψουμε λίγο το κολύμπι και κάναμε λίγη τακτική, αφού την Πέμπτη αναχωρούμε για το Χέρτζεκ Νόβι, όπου θα λάβουμε μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες".

"Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα τεστ προκαταρκτικών για τους αθλητές, προκειμένου να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά επίσης να δούμε και μερικούς από τους αντιπάλους, όπως είναι η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία και η Τουρκία".

"Επειδή το χρονικό περιθώριο της προετοιμασίας είναι μικρό, έχω ξεκαθαρίσει στα παιδιά από το Δεκέμβρη, ότι όλο το Μάη, που είναι και οι εξετάσεις τους, θα πραγματοποιείται μία προπόνηση την ημέρα. Το αναγνωρίζω ότι θα είναι βαρύ το πρόγραμμα και η πίεση μεγάλη για ένα εικοσαήμερο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ