CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League πόλο γυναικών: Αγκαλιά με την πρόκριση ο Ολυμπιακός, σημαντική νίκη για Βουλιαγμένη

Champions League πόλο γυναικών: Αγκαλιά με την πρόκριση ο Ολυμπιακός, σημαντική νίκη για Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας στροφές από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά επικράτησε 15-10 της Μεντιτεράνι και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Σημαντική νίκη για τη Βουλιαγμένη, επικράτησε 13-11 της Ούιπεστ.

Δύο σημαντικές νίκες πήραν για τον τέταρτο όμιλο του Champions League στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη.

Οι ερυθρόλευκες ανεβάζοντας στροφές από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά επιβλήθηκαν 15-10 της Μεντιτεράνι και έκαναν το 3/3 στον όμιλο τους.

Οι Ισπανίδες κατάφεραν να μπουν καλύτερα στο ματς και μετά από δύο οκτάλεπτα ήταν μπροστά στο σκορ με 6-5. Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός στα υπόλοιπα 16 λεπτά έτρεξε επί μέρους 10-4 για να πάρει τη νίκη.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Χυδηριώτη με τέσσερα γκολ και από τρία είχαν η Ελευθερία Πλευρίτου και η Τριχά. Τέσσερα γκολ για την Μεντιτεράνι πέτυχε η Μορένο.

Μεγάλο ματς είχαμε στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Η Βουλιαγμένη επικράτησε 13-11 της Ούιπεστ σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Ούιπεστ να προηγείται με 2-5. Στη συνέχεια όμως ο ΝΟΒ κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό με την τετράδα των Ελληνιάδη, Ριντζ, Σλίκινγκ και Γιαννοπούλου να πετυχαίνει σημαντικά τέρματα.

Τα στατιστικά των δύο αγώνων

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (ΙΣΠΑΝΙΑ) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-15

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 3-6, 1-4

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Ντίαζ Λιζαράν): Χιμένεθ, Βαν ντερ Βέιντεν, Μαρτίν 1, Μάρκος Ριβέρο, Τεμπράνο, Μορένο 4, Εσπαρ 1, Πρατς 1, Βιλαντότ, Αλμέδα, Μούσκι 2, Πεναλβέρ 1, Ντίαζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 4, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κωνσταντοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 13-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-4, 3-2, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 3, Ριντζ 4, Σλίκινγκ 2, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 1, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπενζούρ): Μαγιάρι, Ομπέλι 1, Ν.Γκολοπέντσα, Χάιντου 2, Λεντβάι 1, Βάρο, Μπάκσα 1, Φάραγκο 6, Ζέγκεντι, Τίμπα, Ιρμες, Πεστεζντέγκι-Νάγκι, Σ.Γκολοπέντσα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Βουλιαγμένη - Ούιπεστ 13-11
  • Μεντιτεράνι - Ολυμπιακός 10-15

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 9
  2. Βουλιαγμένη 6
  3. Ούιπεστ 3
  4. Μεντιτεράνι 0

Επόμενη αγωνιστική (24/11)

  • Ούιπεστ - Ολυμπιακός
  • Μεντιτεράνι - Βουλιαγμένη
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ