Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 πόλο γυναικών: Πρώτο βήμα για Ολυμπιακό και Γλυφάδα κόντρα σε Εθνικό και Βουλιαγμένη

Στιγμιότυπο από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό
Στιγμιότυπο από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Γλυφάδα επικράτησαν κόντρα σε Εθνικό και Βουλιαγμένη αντίστοιχα για να κάνουν το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Α1 πόλο των γυναικών.

«Πάτησε» γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και νίκησε 13-5 τον Κυπελλούχο Ευρώπης Εθνικό Nobel Hellas, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα των πλέι οφ.

Η αναμέτρηση έγινε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16/5, στις 21:00 στο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου. Για την πρόκριση στον τελικό απαιτούνται δυο νίκες.

Στο ημίχρονο οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν 4-1. Στη συνέχεια με ένα σερί 8-2, έφτασαν τη διαφορά στο +9 (12-3).

Έξι παίκτριες του Ολυμπιακού σημείωσαν από δυο τέρματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS 13-5

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-1, 5-2, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Τριχά 1,Τορνάρου 2.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Ελληνιάδη, Κοντονή, Πάρκες, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 2, Ιόλη Μπενέκου, Καραμπέτσου 1, Τζόνσον, Γκότζια, Μπέτα.

Στον δεύτερο ημιτελικό η Γλυφάδα έχοντας για μεγάλο όπλο την άμυνά της κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 10-5 απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Τα κορίτσια του Θοδωρή Ανδρεάκου ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το ματς με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στα έξι τέρματα (8-2) στις αρχές της τρίτης περιόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχες μπήκαν στο ματς κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 3-0.

Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 10-5

Τα οκτάλεπτά: 3-0, 3-2, 3-2, 1-1

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ