ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Νίκη με 17-1 του Ολυμπιακού επί της Γλυφάδας

Α1 πόλο γυναικών: Νίκη με 17-1 του Ολυμπιακού επί της Γλυφάδας
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών, επικράτησε 17-1 της Γλυφάδας και πέτυχε την 15η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών, επικράτησε στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης της Γλυφάδας με 17-1 και πέτυχε την 15η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, όπως ήταν φυσιολογικό, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, με τις Αβραμίδου και Τριχά να πετυχαίνουν από τρία γκολ.

Τα οκταλεπτα: 0-6, 1-3, 0-3, 0-5

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Μπινιάρη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Θωμοπούλου, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Ταχίρι, Καρύτσα 1, Π. Γκίλλα, Κατσώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη, Τσουκαλά 2, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 3.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ