Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών Β' όμιλος: Πέρασε στην κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης, νίκη για τη Βουλιαγμένη

Α1 πόλο ανδρών Β' όμιλος: Πέρασε στην κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης, νίκη για τη Βουλιαγμένη

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 15-7 και πέρασε στην κορυφή του Β' ομίλου. Τη νίκη πήρε και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος πέρασε το εμπόδιο του Ηλυσιακού με 17-7.

Με άνετη επικράτηση έφτασε στο τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης. Η "ελαφρά ταξιαρχία" νίκησε με 15-7 το Παλαιό Φάληρο στο Ρέστειο Κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου και είναι, πλέον, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου (εκκρεμεί, φυσικά το ματς ΝΟΒ- ΑΝΟΓ).

Για τους Φαληριώτες είναι η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Απολλωνιστές (που δεν είχαν στον πάγκο τους τον προπονητή τους Νίκο Δεληγιάννης, λόγω τιμωρίας) πήραν προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο και ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους.

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 4-5, 0-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Βάσσος, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 3, Τοτ 1, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς, Μαυράκης 1, Λιαπάκης, Κουκουνάς, Καλής 1, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 3, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ηλυσιακός 17-7

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του μεγάλου φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα και επικράτησε άνετα με 17-7 του Ηλυσιακού, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του Βλάντιμιρς Βουγιασίνοβιτς, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, πήραν από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα και το αύξαναν μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 4-1, 4-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος Αρ. 3, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Σπηλιόπουλος, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ, Λεβαντής, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης 2, Λεμπέσης 1, Δήμου Π. 2, Καραβιώτης, Τουμπούρος, Τσιστράκης, Ξυλάς 1, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 1.

ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Χανίων 11-5

Ο ΓΣ Περιστερίου δείχνει να βρίσκει τον καλό του ρυθμό στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 πόλο Ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη, καθώς επιβλήθηκε στη έδρα της με 11-5 επί του ΝΟ Χανίων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Από την πλευρά τους οι Χανιώτες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 3-0, 2-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 2, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ. 1, Μαστρογιαννάκος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Νικολαΐδης, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μαραγκουδάκης.

ΠΑΟΚ DOMUS Ergo - ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9

Την πρώτη του νίκη στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9 σε ένα δυνατό ματς στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (22/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι Γλυφαδιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση παίρνοντας το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε μέχρι και τα τέσσερα γκολ για τους Θεσσαλονικείς (8-4) και στη συνέχεια τρία (9-6). Ο ΑΝΟΓ μείωσε σε 9-8, αλλά ο Χαραλαμπόπουλος πέτυχε το καθοριστικό 10-8, 2.48 πριν από τη λήξη. Η Γλυφάδα μείωσε στο τελικό 10-9, στα 5 δεύτερα πριν από την νκόρνα.

Κορυφαίος σκόρερ του παιχνιδιού και καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ ήταν ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς με 6 γκολ, ενώ για τον ΑΝΟ Γλυφάδας ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος πέτυχε 5.

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 3-1, 3-5.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 6, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν 1, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος Ι., Γιαννόπουλος 5, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα

  • ΠΑΟΚ DOMUS Ergo - ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - Ηλυσιακός 17-7
  • Παλαιό Φάληρο - Απόλλων Σμύρνης 7-15
  • ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Χανίων 11-5

Βαθμολογία

  1. Απόλλων Σμύρνης 9
  2. Παλαιό Φάληρο 6
  3. Βουλιαγμένη 6
  4. ΓΣ Περιστερίου 6
  5. Γλυφάδα 3
  6. ΠΑΟΚ 3
  7. Χανιά 0
  8. Ηλυσιακός 0

Επόμενη αγωνιστική (29/10)

  • 14:00 Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
  • 14:00 ΝΟ Χανιών - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • 18:00 Παλαιό Φάληρο - ΓΣ Περιστερίου
  • 19:00 Απόλλων Σμύρνης - ΑΝΟ Γλυφάδας
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ