Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Το 5/5 ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ στον Α' Όμιλο

Φάση από το Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός
Φάση από το Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε το πέντε στα πέντε στον πρώτο όμιλο της Α1 πόλο ανδρών επικρατώντας 21-1 του Νηρέα Χαλανδρίου. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 9-8 της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με το απόλυτο των νικών, 5 στα 5, στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και μάλιστα με μια ακόμα άνετη και ευρεία νίκη. Αυτή τη φορά οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 21-1, στο Χαλάνδρι επί του νεοφώτιστου Νηρέα.

Οι Πειραιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους και στα όμορφα της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του διεθνή Μάνου Ζερδεβά κάτω από τα δοκάρια, μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-2, 0-5, 1-8.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης, Νεγκίζ, Μαυρωτάς, Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Καρύδης, Ονόπας, Κακλής, Μανδαλιός, Μπερτόλης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ., Γραμματικός 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Κολόμβος 2, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 5, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Λιαντζίρης 1.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 9-8

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α1 Ανδρών, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά από ένα δυνατό ματς με σκληρές μονομαχίες, ένταση, αλλά και μέσα στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των πρασίων, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, στο φινάλε, με εντυπωσιακό γκολ του Χατζηγούλα και να φτάσουν στους 10 βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του δεύτερου οκτάλεπτου, ο Παναθηναϊκός προηγείτο με ένα γκολ και η ΑΕΚ ισοφάριζε. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, μετά από ταιμ άουτ του Δημήτρη Μάζη, ο Χατζηγούλας σκόραρε στον παραπάνω για το 8-7, όμως η ΑΕΚ απάντησε άμεσα με τον Γιάννη Μαρινάγη, ισοφαρίζοντας σε 8-8.

Στο 3:52 ο Φίλιππος Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι του Δήμου Δερμιτζάκη. Έπειτα από χαμένο παραπάνω για την ΑΕΚ, ο Μάριος Χατζηγούλας έκλεψε την μπάλα στην απόκρουση του Ριστίτσεβιτς, διέσχισε όλη την πισίνα με την μπάλα και σκόραρε για το 9-8 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-4, 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Αράγια, Μαυρωτάς Aρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

Εθνικός - Υδραϊκός 8-11

Ο Υδραϊκός έκανε το μεγάλο "μπαμ" της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πήρε ένα τεράστιο "διπλό" στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου επιβλήθηκε με 11-8 επί του Εθνικού, στο πλαίσιο του Α' Ομίλου.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Υδραϊκό, που δείχνει να βρίσκει τον πολύ καλό του εαυτό.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 1-4, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο 1, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζηγράφος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 1, Ζώρζος, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 5, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

Νο Χίου - Πανιώνιος 9-15

Ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε για τρία οκτάλεπτα απέναντι στον ΝΟ Χίου, αλλά τελικά επικράτησε με 15-9, στον αγώνα που έγινε στην Ηλιούπολη, με τυπικά εδρούχο την ομάδα της μαστίχας (λόγω των προβλημάτων στο Ιωνικό κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και συγκεκριμένα για τον Α' Όμιλο της Α' φάσης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς, Γιατσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 3, Βέκκος 3, Γαβαλάς, Γιαννάρας, Αμπαζής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ 2, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Εθνικός - Υδραϊκός 8-11
  • Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 1-21
  • ΝΟ Χίου - Πανιώνιος 9-15
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 9-8

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 15
  2. Πανιώνιος 12
  3. Παναθηναϊκός 10
  4. Εθνικός 6
  5. ΑΕΚ 6
  6. Υδραϊκός 6
  7. Νηρέας Χαλανδρίου 3
  8. ΝΟ Χίου 1
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ